Dumaszínház a buszon – visszatér a viccmesélő buszsofőr!

Mint ahogy azt mindenki tudja, manapság nagyon nagy a munkaerőhiány, a kivándorlás miatt. Ennek következtében könnyebb is munkát találnia annak, aki úgy döntött, hogy mégis saját hazájában szeretne letelepedni és elhelyezkedni.

Ennek köszönhető az is, hogy a BKV olyan embert szeretne alkalmazni ismét, akit egyszer már elbocsájtott, pontosan hat évvel ezelőtt – közölte a Blikk.

Bócsa Viktorról már olvashattunk több helyen, talán személyesen is tapasztalhattuk, hogy nem csupán egy egyszerű buszsofőrről beszélünk, hanem már-már egy humoristáról. Annak idején Viktor nem azért lett elbocsájtva állásából, mert megpróbálta szórakoztatni az utasokat – ahogyan azt sokan gondolják -, akik kénytelenek voltak a buszon ülni, hatalmas dugókban és idegeskedtek azon, vajon oda érnek-e időben munkahelyükre, találkozójukra, megbeszélésükre.

Nem csoda hát, hogy könnyen közkedveltté vált a fiatalember humora és jóakarata miatt. A szellemes produkcióit ráadásul zenékkel is gazdagította, hogy ne legyen egyhangú a várakozás

Hat évvel ezelőtt pedig elkövette azt a hibát, hogy nyilatkozott vezetési stílusáról, amit a BKV kifejezetten nem díjazott. A buszsofőrt nem csak az utazók pártolták, de még az újságok is kiálltak mellette, hiszen valóban jó hangulatot teremtett az egyébként unalmas mindennapi buszozások alkalmával.

Bócsa Viktor azt mondta a Blikknek, hogy a BKV kereste fel őt azzal, hogy szükség lenne rá és az általa teremtett jókedvre, ugyanis a 3-as metró vonalának javítása miatt, az emberek kénytelenek a metrópótló buszokat igénybe venni, amik általában zsúfoltak és kényelmetlenebbek, mint a metró.

Amennyiben a buszsofőr úgy dönt, hogy visszatér kedvelt szakmájához és ott hagyja jelenlegi ceglédi munkahelyét, a lakosok kifejezetten várják Őt vissza.