Kezdőlap Bidista tippek Egy turista pizzát kínált egy csavargónak, akkor még nem tudta, hogy egy...

Egy turista pizzát kínált egy csavargónak, akkor még nem tudta, hogy egy világhírű sztár áll előtte!

A most következő sorokban egy nagyon érdekes történetről olvashattok. A francia származású Karine Gombo, New York utcáin sétált, egy világhírű színészt, Richard Gere-t összetévesztette egy csavargóval anélkül, hogy tudta volna ki is ez az ember, egy szelet pizzával kínálta.

A turista a következőképpen mesélte el a történteket. Épp a férjével és a 15 éves fiával sétált, amikor meglátott egy férfit a szemetesben kotorászni, ezért azt gondolta, hogy ez egy csavargó. Megsajnálta őt és neki adta a maradék egy szelet pizzájukat.

Odalépett hozzá, egy zacskóval a kezében, amiben az étel volt. Erre a férfi megkérdezte a hölgytől, hogy mi van a zacskóban. A hölgy a válasz felét franciául mondta el: „Bocsánat, de a pizza kihűlt” mire a férfi ezt válaszolta” Köszönöm, Isten áldjon meg”.

Karine nem ismerte meg a híres színészt, nem tudta kivel találkozott New York utcáin. Két nap múlva a szálloda egyik alkalmazottja, ahol a hölgy a családjával megszállt, megmutatta neki azt a fotót, amelyiket a helyi újság közölt a hölgyről, aki Richard Gere mellett állt.

Kiderült, hogy a hölgy épp a „Time Out of Mind” című film forgatási helyszínén sétált, amelyben Gere egy fontos szerepet játszik.

A hölgy kedvessége és gesztusa örökké megmarad Richard Gere és a filmes stáb emlékezetében, ez egy remek példa az emberi jóságra.