Kezdőlap Bidista tippek Február 16-án megkezdődött a Kínai újév! Kevin Fung asztrológus minden csillagjegynek elkészítette...

Február 16-án megkezdődött a Kínai újév! Kevin Fung asztrológus minden csillagjegynek elkészítette a Földi Sárga Kutya évére vonatkozó horoszkópját!

Február 16 – a Kínai újév. Ez azt jelenti, hogy a Földi Sárga Kutya lett ennek az évnek a házigazdája. Pontosan ezen a napon a keleti horoszkóp szerint minden csillagjegy változáson megy keresztül. És természetesen senki sem tud pontosabb előrejelzést adni erre az évre, mint egy kínai asztrológus. Kevin Fung az egyik legnépszerűbb kínai asztrológus, valamint vezető Feng Shui tanácsadó.

Előrejelzéseit sok híresség és sok üzletember is megfogadja. A Bidista szerkesztősége úgy döntött, hogy bemutatja mind a 12 csillagjegynek a Kínai asztrológus előrejelzését a Sárga kutya évére.

A 2018-as év Keleti horoszkópja

A Sárga Kutya – egy igazán hűséges, értelmes és takarékos teremtmény. Őt nem érdeklik a cselszövések és a pletykák, ő egy erős, egyenes és egy igazságos teremtmény.

A Kutyának a sárga színe az optimizmusára és magabiztosságára utal, a Föld pedig a Kutya keménységére és a lelki stabilitását mutatja. És ezen tulajdonságain felül még lelkes is.

A kínai horoszkóp a kínai asztrológia 12 állatjegyén alapul, mely állatok a hiedelmek szerint az emberek szívében rejtőznek. Ha hirtelen nem tudja, melyik állat az Ön védőszentje, akkor
keresse ki ebből a táblázatból.

1. A patkány csillagjegy horoszkópja

A patkány évében született emberek imádni valóak, képesek mások javára cselekedni.
Nagyszerű szellemi képességeik vannak. 2018-ban szerelmi ügyeikben nekik a Kutya sikereket készít elő. A csillagok, szeretetet és kölcsönös megértést ígérnek a szeretett emberrel. Az év első felében azonban néhányuknak némi pénzügyi nehézségeik lehetnek, ezért bölcsen kell átgondolni a kiadásokat.

Meg kell tanulni azt, hogy nem szabad minden apróságon felhúzni magad, nyugodtnak kell maradni. Ellenkező esetben nem lehet elkerülni a magánéleti és a munkahelyi konfliktusokat. Egészségügyi problémák nem láthatók a Patkány jegyűeknél. De ez nem azt jelenti, hogy elengedheti magát. A szokásos életritmus plusz egy kis sport – így a test szép marad, és idegileg sem lesz feszült.

2. A Bivaly csillagjegy horoszkópja

Akik ebben a csillagjegyben születtek, olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a bivalyok – erő, képesség bármilyen nehézség megoldására, felelősségtudat és tervszerűség. A bivaly néha követelőző és arrogáns. A Sárga kutya évében a bivalynak a meglepetésekre kell készülnie. Csak kellemes meglepetésekben lesz része: új, kellemes és hasznos ismeretségek, események és lehetőség a kiegyensúlyozott magánélet megteremtésére.

A Kutya egy barátságos teremtmény, ezért a Bivalyoknak meg kell tanulniuk kompromisszumokat kötni és visszafogottnak maradni, hisz ez az év a munkahelyén eléggé feszült lesz. De ezekért az erőfeszítéseiért is megkapja a jutalmát előléptetés formájában. Nem kell mindent feláldozni a karrierje érdekében – pihenésre is szüksége van. A Kutya évében nem láthatóak egészségügyi problémák, de ha túlterheli magát a munkahelyén, az idegi problémákhoz vezethet. Jóga és meditációs zene – ezek a legjobb barátaid ebben az évben.

3. A Tigris csillagjegy horoszkópja

A Tigris évében született emberek, érzékenyek, érzelmileg kiegyensúlyozottak.
Kellően magabiztosak. 2018-ban egy eszméletlen utazás és új élmények is várnak rá.
A Tigriseknek az új ismeretség, a fejük tetejére állítja az életüket. Ennek köszönhetően, e csillagjegy képviselői nyugodtabbá és alkalmazkodóbbá válnak.

A munkahelyen a tigriseket előléptetés várja, ami megerősíti az anyagi helyzetüket.
Ezen csillagjegy egyedülálló képviselő végre megtalálják a párjukat, azoknál, akik békés családi életet élnek, ott ebben az évben bővülni fog a család. Az erős Tigrisnek nem lesznek egészségügyi gondjai. Egész évben tele lesznek energiával.

4. A Nyúl csillagjegy horoszkópja

Ezen csillagjegy alatt születtek szerelemre születtek. Gyengédek és kellemes velük beszélgetni, udvariasak és kedvesek. A Kutya védelmezni fogja a Nyulakat, ezért nagyon sikeres lesz számukra ez az év. Ha a Kutya szabályai szerint: hazugság nélkül, és jó szándékkal fognak élni, akkor a karrierjük csak felfelé fog ívelni.

Minél bőkezűbb a Nyúl évében születtet ember, annál több kellemes élmény és anyagi jólét fogja őt érni. Lehetséges, hogy a viharos kapcsolata egy szép házassággal fog végződni. A Nyulaknak csak az egészségre kell odafigyelni, hogy maradjon kellő energia és erő arra, hogy megvalósítsák a céljaikat.

5. A Sárkány csillagjegy horoszkópja

A Sárkány elbűvölő és tele van energiával. Kitűnnek az eszükkel és a tehetségükkel.
Hibájuk a túlzott tökéletesség. A 2018-as év a megpróbáltatások éve lesz, a munkában felelősségteljes feladatok és összetett kihívások várják, a Sárkány meg fogja oldani ezeket a kihívásokat. Az egyedülállóknak nem kell túlságosan aggódniuk és sok energiát áldozni arra, hogy megtalálják az életük párját, jobban teszik, ha élvezik az egyedülállók életét, hisz nem sokáig lesznek szabad szinglik.

Ahhoz, hogy ez az év örömteli legyen és a kapcsolatai rendben legyenek, érdemes odafigyelni az önkontrollra és ezen kívül kellően oda kell figyelni az általuk vállalt kötelezettségek teljesítésére. Akinek van párja, annak a Sárga Kutya megértést és nyugalmat ajándékoz. A Sárkányoknak a Kutya évében tanácsos foglalkozniuk az egészségükkel, ne felejtsenek elmenni az egészségügyi szűrésekre, hogy megelőzzék a komoly betegségeket.

6. A Kígyó csillagjegy horoszkópja

A Kígyó nagyon bölcs. Elmélyült gondolkodók. A 2018-as év nem hoz nagy változásokat a Kígyók számára. Viszont egész évben boldogok lesznek az őket szinte naponta érő apró örömöktől. Stabil bevételek, erős magánéleti kapcsolat, kellemes találkozások – ez az igazi boldogság.

A Kutya évében a karrier terén nem ajánlatos nagyravágyó terveket szőni. Jobb, ha megmarad a mostani beosztásában. A Kígyó, irigylésre méltó egészséggel rendelkezik, de nem szabad megfeledkeznie a helyes táplálkozásról.

7. A Ló csillagjegy horoszkópja

A Lovak – azok az emberek, akik szeretnek dolgozni, de rossz csapatjátékosok. A Kutya a Ló barátja, ezért a 2018-as évnek sikeresnek kell lennie a Ló számára. Ha egy kis energiát fektet a munkába, ami számára nem teher, akkor minden bőségesen meg fog térülni neki. Minden anyagi természetű célját el fogja érni… Tehát készítse elő pénztárcáját!

Viszont több időt kell szentelnie a kapcsolataira. Ha túlzottan belemerül a munkába, kedvesebbik fele elhidegül tőle a figyelemhiánya miatt. Nem kell aggódnia az egészsége miatt.

8. A Kecske csillagjegy horoszkópja

A Kecske jegyűek elbűvölő és szimpatikus emberek, de érzelmileg visszafogottak, és szeretnek panaszkodni a sorsukról. Ugyanúgy, mint a többi jegynél, a barátságos Kutya rengeteg ajándékkal készült nekik. Egyedül csak arra kell figyelniük, hogy a munkahelyünkön ne lankadjon el a figyelmük, mert sokan irigylik őket, és arra várnak, hogy mikor tudják elmozdítani a helyéről a Kecske jegyűt. Összességében eredményes lesz a munkájában.

Ennél a csillagjegynél nem várhatóak egészségügyi problémák. A szerelem terén ideje rendet tenni. Nem kell takargatnia érzéseit, és nem szabad észrevenni párjának a hibáit. Több kedves szó és kapcsolatuk harmonikus lesz.

9. A Majom csillagjegy horoszkópja

A Majom képes magára vonni a figyelmet. Energikusak, eszesek, bőbeszédűek és jó humorérzékkel rendelkeznek. Nem lesz unalmas a Kutya éve a Majom számára: szakmailag eredményes lesz és hatékony munkakapcsolata lesz partnereikkel és kollégáikkal. A legfontosabb e csillagjegy képviselő számára, hogy ne veszítsék el a lendületüket és ne lustuljanak el idő előtt. A lenyűgöző siker mindig sok erőfeszítést követel.

Sok romantikus kapcsolatnak néz elébe. Ezért akik házasságban élnek, vissza kell fogniuk magukat, mert egy fellángolás miatt nem érdemes félredobni egy biztos kapcsolatot. Ezen csillagjegy képviselőinek nem érdemes idegeskedniük, mert ez az egészségük rovására mehet.

10. A Kakas csillagjegy horoszkópja

A Kakas jegyűek rendkívül szorgalmasak és szeretnek reflektorfénybe kerülni.
Társaságukban mindenki vidámnak és lazának érzi magát. A múlt évben kapott elismerés jó alapot biztosít a Kakasnak a fejlődéshez. A Kakas számára 2018. év sikeres és élménydús lesz. Viszont nem érdemes lazítani, hogy meg tudja tartani a pozícióját és a fejlődésének a tempóját. A Kakasnak szorgalmasnak, kitartónak és fegyelmezettnek kell maradnia.

A szerelemben a Kakasnak meg kell tanulnia erősnek maradnia: mert a jobbik felem nem biztos, hogy elviseli a rohanó élet munkatempóját és akár a kapcsolatuk is megszakadhat. Nem kell kétségbe esni ebben az évben, a Kutya új ismeretségeket és kapcsolatokat hoz. Ahhoz, hogy megőrizze az egészségét, többet kell pihennie.

11. A Kutya csillagjegy horoszkópja

A Kutyák szigorúan betartják az őszinteség és az igazságosság elvét, és művészi képességekkel rendelkeznek a probléma megoldásban. Előttük valóban szerencsés időszak áll, mert ők a csillagok védelme alatt állnak. Boldogság, öröm, sikerek és a körülmények szerencsés alakulása miatt a Kutya jegyűek valódi ajándékokra számíthatnak a sorstól. Sikerek várják őket munkájukban, magánéletükben és más területeken is.

A művészet világában dolgozókra is sikerek várnak, nem maradnak el a régóta várt szakmai és anyagi elismerések. Az egészségük miatt nem kell aggódniuk a Kutya jegyűeknek, napról napra erősebbek lesznek és lesz kellő energiájuk az új feladatokra.

12. A Disznó csillagjegy horoszkópja

Az ilyen csillagjegyűek kiváló társasági és magánéleti emberek. A nyugodt és méltóságteljes Disznó jegyet sok ajándékkal ajándékozza meg a sors 2018-ban.

Bármibe is fog bele, minden sikeres lesz számára. Csak a lustaság és a bizonytalanság űzhet velük kegyetlen tréfát és foszthatja meg őket attól a sok lehetőségtől, melyet a sors készített elő számukra erre az évre.

Párkapcsolataik stabilak lesznek. A Disznó csillagjegyűeknek nem fog romlani az egészségük, csak a pihenésre és az élet apró örömeire kell odafigyelniük.

Mond el a hozzászólásodban, hogy te melyik csillagjegyben születtél. És arról is, hogy be szoktak-e jönni neked az asztrológusok előrejelzései, vagy arról, ha egyáltalán nem hiszel ezekben.


A Sárga Kutyának mindenkit meg kell örvendeztetnie, mi ebben hiszünk! A közösségi hálón keresztül mesélj barátaidnak erről a keleti horoszkópról!