Kezdőlap Bidista tippek Ha van Rák jegyű ember az életedben, akkor kilencszeresen is szerencsésnek mondhatod...

Ha van Rák jegyű ember az életedben, akkor kilencszeresen is szerencsésnek mondhatod magad, most eláruljuk, miért!

Most elmondjuk, hogy miért kell különösen értékelni a Rák jegy alatt született embereket.

1. Gondoskodás

Senki sem képes akkora kényelmet és biztonságot nyújtani, mint a Rák. Mivel a Hold, amely a Rákot szabályozza, érzelmekkel és anyai energiával kapcsolatos, ezért a Rákok mindent megtesznek annak érdekében, hogy a hozzájuk közeli emberek boldogok és szeretettek legyenek.

2. Az odaadás

A rákok megbízhatóak és hűek a szeretteikhez. Számukra mindig a család van az első helyen. Ha valaki bekerül a Rák közeli hozzátartozóinak körébe, az mindig bátran támaszkodhat rá.

3. Érzelgősség

A Rákok a legátgondoltabb ajándékokat adják, mert elképesztően érzelgősek és ezt mindig készek bizonyítani is.

4. Együttérzés

Intuitív képességének hála a Rák mindig tudja, hogy mi történik, és mikor kell elkezdeni aggódni. Nagyon érzékenyek más emberek érzelmeire és meglepően empatikusak.

5. Türelem

A Rákok tudják, hogyan kell szeretni, és ugyanakkor hűek maradnak társukhoz, annak minden jó és rossz tulajdonságától függetlenül.

6. Célorientáltság

Mivel a Rák az egyike a négy alapvető jegynek, nagyon ambiciózus és cselekvés orientált.

7. Humorérzék

A Rákban a gúnyos humor és a meleg együttérzés meglepő módon összefonódik. Olyan finoman képesek valakiből bolondot űzni, hogy közben sohasem sértik meg őt.

8. Szervezettség

A Rákok nem csak sikeresen szervezik meg a saját életüket, hanem tökéletesen megbirkóznak a másokat érintő problémákkal is. Bármilyen nehézségbe is ütközünk, a Rák segítségünkre lehet abban, hogy kijussunk belőle.

9. Meggondoltság

A Rákok rendkívül meggondoltak, higgadtak, főleg, amikor pénzről van szó. Mindig tudják, mikor kell pénzt költeni, és mikor kell félretenni.

Mindazok, akik a Rák jegyében születtek, keménynek tűnnek kívülről, pedig valójában lágyak belülről. Meg kell próbálnunk legyőzni a külső páncéljukat és eljutnunk a szívükhöz.

U.I.: Akit azonban megszeretett egyszer a Rák, az nagyon boldog lesz!