Kezdőlap Receptek Kipróbáltuk a kókuszos kekszet, akkora sikere lett, hogy ma süthetem újra

Kipróbáltuk a kókuszos kekszet, akkora sikere lett, hogy ma süthetem újra

Mindig jól jön az egyszerű keksz recept, mert előre megsüthető, napokig eltartható, egy kávé mellé nagyon finom, de önmagában egy kis harapnivalónak is jó. Tízóraira is becsomagolhatjuk ezt a finomságot.

A videóban megtekintheted, hogyan készül, a feliratokat is kapcsold be hozzá

A kókuszos keksz a család új kedvence, általában dupla, de akár tripla adag is készül belőle, napokig eltartható, így előre is meg lehet sütni. Mikro vendégeket várunk, vagy ünnepi alkalmakra hamarabb megsütjük, az állaga ugyan olyan jó marad. A gyerekek is szeretik ha van valami finomság amit magukkal vihetnek az iskolába.

Egy finom kávé mellé is örömmel fogyasztjuk ezt az édes csodát. A legjobb benne, hogy aki nem gyakorlott a sütésben, az is egyszerűen el tudja készíteni, nem munkaigényes, de az íze valami bámulatos. Ha szereted az egyszerű édességeket, érdemes kipróbálnod ezt a finomságot. Egy kis édes apróság mindig van itthon, ha valaki enne valami finomat, csak elő kell venni a szekrényből is már van is harapnivaló.

Tetszés szerint lehet ízesíteni, de anélkül is nagyon finom, de nagyon jól variálható, ha esetleg valaki megunná. Ha szereted a kókuszt, ez a ropogós finomság biztosan nagy kedvenced lesz. Nálunk már forrón elkezdi csipegetni a család, az első tepsivel el is fogy, még mielőtt kihűlne. Nem is baj, innen lehet tudni, hogy jól sikerült. Gyerekekkel is egyszerűen el lehet készíteni, jó móka a közös sütögetés.

Hozzávalók:

  • 80 g vaj,
  • 100 g cukor,
  • 100 g liszt,
  • 100 g kókuszreszelék,
  • 2 tojás,
  • 1 teáskanál sütőpor,
  • 1 teáskanál vaníliás cukor.