Ne költsd a pénzed gyógyszerekre, a magas vérnyomás és a koleszterinszint így kezelhető!

Az amisok nevű közösség arról híres, hogy az orvosok és a modern technológia nem szerepelnek az életükben, ők megszokták, hogy összhangban éljenek a természettel és csak természetes alapanyagú készítményeket használnak, a betegségek kezelésére.

Az egyik legkiválóbb az amisoktól származó recept segíthet kilábalni a betegségekből úgy, hogy közben az immunrendszert is erősíti, arra a receptre hivatkozunk, amely csökkenti a magas vérnyomást és a koleszterinszintet. Nagyon könnyű elkészíteni, csak egyszerű hozzávalókra van szükség, a kezelést 7 napig kell folytatni.

Amire szükséged lesz:

  • pépesített gyömbér (1 db 2-3 cm nagyságú),
  • 1 gerezd pépesített fokhagyma,
  • 1 evőkanál almaecet,
  • 1 kiskanál méz,
  • 1 evőkanál citrom lé.

Tegyük turmixgépbe az összes hozzávalót és 30 másodpercig keverjük a legnagyobb sebességen, majd tartsuk az elkészített keveréket 5 napig hűtőszekrényben.

Adagolás: az 5 nap eltelte után fogyasszunk a keverékből kétszer naponta, reggel éhgyomorra egy evőkanállal és este, vacsora előtt egy evőkanállal. Három napon belül érezhető a változás, amitől még te is meglepődsz! Sokkal energikusabb leszel, jobb lesz a közérzeted és ugyanakkor csökkenhet a vérnyomásod és a koleszterinszinted is.

Mit főzöl ma? Süssünk-főzzünk valami finomat »»»


Hozzászólások

Hogyan főzhetsz te is még finomabb levest?

Négerszelet kicsit másként, finom és lágy sütemény, amely garantáltan ízleni fog!