Kezdőlap Színes Óriási a boldogság: Megszülettek Fekete Dávid ikerfiai!

Óriási a boldogság: Megszülettek Fekete Dávid ikerfiai!

Január harmadikán megszülettek a népszerű énekes, Fekete Dávid ikerfiai. Az újszülöttek a Máté és Ádin neveket kapták. Az egykor a Megasztárban feltűnt énekes így nyilatkozott a boldog pillanatokról:

„Mindkét gyermekem születését végigkövethettem, sőt, én vághattam el a köldökzsinórt is! A feleségemmel abban állapodtunk meg, hogy az első babának ő ad nevet, a másodiknak én. A fiúk természetes úton, komplikáció nélkül jöttek a világra, nagyon büszke vagyok a feleségemre, Reginára! Minden tiszteletem a gyermeket vállaló nőké, egészen elképesztő, amit egy szülés során végigcsinálnak. Természetesen az ikerterhességnek mindig nagyobb a kockázata, ezért több mint 10 ember állt készenlétben, hogy ha bármilyen komplikáció fellép, rögtön tudjanak segíteni. Szerencsére azonban erre nem volt szükség. Az egyik baba farfekvéses volt, így a császármetszés is felmerült, de végül úgy tudott fordulni, hogy ne legyen probléma. – mondta a boldog édesapa.

A babák közül Ádin az idősebb, kilenc perccel hamarabb született, mint öccse, Máté. Mindkét fiú 49 centiméterrel jött a világra. A Fekete családban így már három gyermek van, ugyanis Reginának van egy 5 éves lánya is, Leila, aki nagyon örült féltestvérei érkezésének.

Regina és Dávid négy éve alkotnak egy párt. A fiatalok tavaly nyáron házasodtak össze, a nagy lagzi azonban elmaradt, szűk családi körben esküdtek örök hűséget egymásnak. Nászúton sem voltak, mindössze egy pár napot töltöttek kettesben az esküvő után.