Kezdőlap Bidista tippek 56 évesen újra férjhez mentem, ez azonban nem volt jó döntés

56 évesen újra férjhez mentem, ez azonban nem volt jó döntés

Fiatalkoromban férjhez mentem, majd egy idő után elváltunk, egyedül neveltem fel a két gyerekemet. 56 éves vagyok, a gyerekeim felnőttek és önállóak. Megismerkedtem egy úriemberrel majd úgy döntöttünk, hogy összeházasodunk, de egy másik valóság várt rám.

Mint nő próbáltam megoldani az életemet, de ő úgy viselkedett, mint egy iskolás fiú. Annyira lusta volt, hogy a szemetet sem vitte ki, egész nap csak takarítottam. A lakásomat kiadtam albérletbe és hozzá költöztem. A szememre vetette ezt, azt mondta, hogy az övé a ház ezért minden úgy kell történjen ahogyan ő akarja.

Semmiben nem segített, de azt elvárta, hogy meleg ebéd és vacsora legyen az asztalon. Vásárolni egyedül jártam, én takarítottam. Egész nap ült a tévé előtt, na meg próbált parancsolgatni.

Kapcsolatra vágytam, nem arra, hogy cseléd legyek. Felneveltem a gyerekeimet, mostam, főztem, takarítottam, nem fogok öregségemre más után ugrálni. Akkor fogyott el a türelmem amikor az unokái egy hétig nálunk voltak és róluk is nekem kellett gondoskodnom. A gyerekek szófogadatlanok és szemtelenek voltak, tűrtem ezt a helyzetet egy hétig.

A váláson kezdtem gondolkodni. Néha megkérdezem magamtól azt, hogy szükségem volt nekem erre? Szerettem beszélgetni a barátaimmal, terveztem a nyaralásomat, rossz döntés volt a részemről amikor ebbe a kapcsolatba belementem.