Egy kanadai buszsofőr minden nap kitérőt tesz, hogy ételt adjon egy kóbor kutyának

Such brilliant and loving creatures. Did you see the tail wag? This was captured by one of the community members who looks after distributing the donated food that Feed The Furbabies Canada collects. Thank you for all your hard work.💗 This little guy has a full belly tonight. Please donate if you can. Etransfers can be sent to feedthefurbabiescanada@gmail.com or through our PayPal link found on our home page.

Közzétette: Feed The Furbabies Canada – 2018. február 8., csütörtök

A felhajtást kerülni kívánó, névtelenségbe burkolózó kanadai buszsofőr 2017-ben vette észre először a hidegben egyedül csatangoló kutyát, aki a szemétben turkált élelem után. A kutyus szerencséjére a sofőr nagy állatbarát, aki azóta is segíti őt.

Második találkozásukkor a buszvezető már némi ételt is dobott a rossz bőrben lévő állatnak, és ez azóta is minden áldott nap így történik, immáron két éve, a sofőrt pedig azt sem tartja vissza, hogy a találkozásért egy kisebb kitérőt kell tennie.

A kutya még mindig annyira fél az emberektől, hogy igazán közel menni még jótevőjéhez sem mer, de az élelem átadását – és így magát a kutyát is – már sikerült lencsevégre kapni.