Kezdőlap Színes Az immáron negyedszerre is áldott állapotba került nő megtudta, hogy ikreket vár,...

Az immáron negyedszerre is áldott állapotba került nő megtudta, hogy ikreket vár, mégpedig hármas ikreket!

Chloe és Rohan Dunstan egy nagyon szimpatikus ausztrál házaspár. Ennek a fiatal családnak már három gyermeke született, egészen pontosan három vidám fiúcska, a legidősebb már három éves, a középső fiú kettő, míg a legfiatalabb egy éves. A szülők mindig is szerettek volna lánygyermeket is, ezért úgy döntöttek, hogy tesznek még egy próbát.

Ezúttal azonban a terhesség egy meglehetősen váratlan fordulatot vett.

Chloe hasa növekedni kezdett és csak nőtt és nőtt, míg végül olyan hatalmasra kerekedett, hogy már zavarta az anyát a mozgásban is. Az orvosnál történt sürgős ultrahangos vizsgálat azonnal tisztázta a helyzetet.

A vizsgálat során megállapították, hogy Chloe hasában nem egy, hanem három kisbaba van, azaz az anya hármas ikreket vár. Azt is meg tudták mondani, hogy a három közül az egyik régóta várt kislány. A két fiú probléma nélkül növekedett az anyja hasában, de a kislány a vizsgálatok során egyre erőtlenebbé vált, tüdeje nem jutott elég oxigénhez, amiből arra következtettek, hogy hamarosan meghalhat.

A kétségbeejtő helyzetben valamit lépni kellett. Az orvosok szerint a szülők előtt két választási lehetőség volt: idő előtti szülés, mely megmenti a kislányt, vagy a kislány halála, hogy a két fiúgyermek teljesen kifejlődhessen.

A döntés megszületett, az orvosok felkészültek a korai szülés megindítására. A három kisbaba még a koraszülöttekhez képest is nagyon kis súllyal látta meg a napvilágot, továbbá nagyon gyengék voltak. Egészségüket folyamatos orvosi megfigyeléssel ellenőrizték. Néhány héten keresztül vérátömlesztést is kaptak, illetve más, a túlélésüket elősegítő beavatkozásra is szükség volt.

Az orvosok munkájának eredményeképpen a kis Pearl, Rufus és Henry biztonságban és egészségesen térhettek haza. Az idősebb testvérek öröme korlátlan volt. Ez a megható kép még a kőszíveket is megolvasztja.