A legfurcsább, de legjobb módszer amivel ragyogóvá varázsolhatod a fürdőkádat! Még csak le sem kell hajolnod!

A takarítást nem lehet elkerülni, de néhány hasznos trükkel egyszerűbbé tehetjük. Ma egy hasznos tippet mutatunk, hogyan varázsolhatod tisztává a fürdőkádat anélkül, hogy le kellene hajolnod.

Nincs szükség másra, csak egy puha sörtéjű seprűre, mosogatószerre, vagy folyékony mosószerre. Bármilyen furcsán is hangzik, ez a módszer kiváló lehet azok számára, akik derékfájósak, nehezen hajolnak le, vagy csak szeretnék könnyen és pillanatok alatt kitakarítani a fürdőkádat.

Öntsünk mosogatószert a fürdőkádba, minden oldalára jusson bőségesen. Dugaszoljuk be a kádat és engedjünk kevés forró vizet bele.

A puha sörtéjű seprűvel dörzsöljük át a teljes felületét. Ezzel a módszerrel alaposan megtisztíthatjuk a fürdőkádat. A seprű olyan helyekre is elér, amelyeket nehezen tudnánk másként megtisztítani.

Dörzsöljük át alaposan a teljes felületet, majd engedjük ki a vizet és forró zuhannyal mossuk ki a kádat.

Ha rendszeresen így tisztítjuk, érdemes vásárolnunk egy seprűt, amit csak erre a célra használunk. A puha sörték azért fontosak, hogy ne karcoljuk meg a felületet.

Bármilyen furán is hangzik, érdemes kipróbálni, mert így villámgyorsan kitisztítható a fürdőkád, nem kell hajlonganunk és sokkal tisztább lesz a felület, mintha egy puha szivaccsal dörzsölnénk át.