Kezdőlap Bidista tippek Dekoratív elemek fából – 17 ötlet, hogyan készítsünk csodás kültéri dekorációt!

Dekoratív elemek fából – 17 ötlet, hogyan készítsünk csodás kültéri dekorációt!

Már elég sokszor foglalkoztunk az otthonunk beltéri dekorációjával, itt az ideje, hogy a kültéri díszítésekhez is adjunk néhány szuper ötletet.

Az ünnepek közeledtével mindenki az otthonát szépítgeti, akinek van egy pici udvara, annak gondolnia kell a kültéri dekorációra is. Nagyon szép és látványos díszítő elem lehet pl. egy hóember, amely fából készült. Lehet, hogy ez kissé furcsán hangzik, de ha megtekintitek az alábbi fotókat, akkor biztosan ti is nekiláttok egy ilyen hóember készítéséhez.

Akinek maradt néhány fadarabja a nyári házfelújításból, az egy kis fantáziával és némi kézügyességgel fantasztikus díszítőelemeket készíthet a megmaradt faanyagból. A raklap is megfelelő erre a célra, íme néhány ötlet amelyek a most következő fotókon láthatók. Ha elkészítettük a hóembert, akkor egy régi edényt tegyünk a fejére, hiszen így tanultuk és készítettük a hóember kalapját gyerekkorunkban. Készíthetünk kisebb vagy nagyobb hóembert, gyertyát, ajándékdobozokat, képkeretet és még sok érdekes dolgot fából. Inspirálódjatok a most következő fotókból és lássatok munkához! Jó munkát és jó szórakozást kívánunk!