Kezdőlap Bidista tippek Egy csokor virág olcsóbb mint egy doboz cigi!

Egy csokor virág olcsóbb mint egy doboz cigi!

Egy csokor virág olcsóbb, mint egy doboz cigi. Tudd ezt mindig, amikor elmész a virágbolt mellett unottan és arra gondolsz, hogy úgyis elhervadnak, akkor mi értelme megvenni. Ne csodálkozz ezek után, ha a köztetek lévő szerelem is enyhül, ha majd azt hallod tőle, hogy nem figyelsz rá. Egy nőnek aki tényleg szeret nem számítanak a drága ajándékok, nem vágyik luxus éttermi vacsirákra, drága bundákra, csak apró gesztusokra.

Igen, fontosak a gesztusaid. Annyira könnyű kimutatnod, hogy szereted, hogy mosolyt akarsz csaláni az arcára, hogy boldoggá akarod tenni. Bonyolult számodra, hogy ezt megértsd? Akkor vajon nem bonyolult az ő számára is, hogy elfogadja a közömbösségedet? Az együttlét nem csak azt jelenti, hogy elfogadjátok egymást, a szerelemért minden nap tennetek kell valamit. Különben egy nap eluralkodik a szomorúság, a sajnálat és a kommunikáció hiánya és akkor minden széthullik.

Adj virágot! Nagyobb csokrokat, kisebb csokrokat, rózsát, tulipánt, vadvirágot… Adj egy száll virágot, amikor látod a gyönyörű szemeit, amikor 3 hónapja együtt vagytok, vagy egyszerűen csak azért mert ma van az év 326-ik napja. Tégy egy szál virágot a reggeli kávéja mellé, egyet a táskájába és egyet az ágy szélére, amikor megjön a munkából. Töltsd meg a házat virágokkal, vagy adj csak egyet, egy csodás ebédnél. Mindig mond el, hogy ő a legszebb virág ezen a földön!