Kezdőlap Bidista tippek Emeleten laksz? Nézd, hogyan tisztíthatod meg az ablakaidat könnyen és biztonságosan!

Emeleten laksz? Nézd, hogyan tisztíthatod meg az ablakaidat könnyen és biztonságosan!

Egy olyan eszközt mutatunk be, amelynek segítségével az ablaktisztítás egyszerűbb folyamattá válik. Nem kell létrára másznunk, kívül-belül, ragyogó tisztává varázsolhatjuk ablakaink üvegét, erőfeszítés nélkül. A cikk végén lévő videóban megtekintheted, hogyan kell használni ezt a remek találmányt. A mágneses törlő két darabból áll. A két darab egymással szembehelyezhető, így megkönnyíti a munkánkat és rövid idő alatt végzünk az ablaktisztítással.

Mind a két alkatrész belsejébe elhelyezünk egy-egy pamutból készült anyagot, amelyre ablaktisztító folyadékot öntünk. Mivel a mágneses törlő két darabja egymással szemben van elhelyezve, a mágnesesség vonzani fogja egymáshoz a két alkatrészt. Az egyik darabot kívülre, a másik darabot pedig belülre helyezzük el az ablaküvegen. Ahhoz, hogy megakadályozzuk a külső tisztító leesését, tehetünk a végére egy hosszabb fonalat, a fonal végére pedig egy műanyag gyűrűt, amit az ujjunkra húzunk.

A gyakorlatban is bemutatott mágneses törlő használatával az ablaktisztítás sokkal egyszerűbben elvégezhető és az eredmény fantasztikus!

A mágneses törlő 36 cm hosszú és 16 cm széles, bárki számára megkönnyítheti az ablaktisztítást, mert könnyen mozgatható. 20-28 mm vastagságú ablaküvegek tisztításához ideális, beleértve a hőszigeteléssel ellátott ablakok üvegeit is. „The Glider D-2 Magnetic Windows Cleaner” Amazonról szerezhető be, sajnos magyarországi forgalmazáról még nincs tudomásunk.