Kezdőlap Bidista tippek Krízis, vagy a kibontakozás korszaka? Miért nem mernek a 40 év feletti...

Krízis, vagy a kibontakozás korszaka? Miért nem mernek a 40 év feletti nők új életet kezdeni?

Sokan úgy gondolják, hogy 40 éves kor után már túl késő változtatni. A nők amikor túllépik ezt a kort már az idős korra gondolnak, ezért elvesztik azokat a lehetőségeket amelyeket az élet készített nekik.

Ma szeretnénk megmagyarázni nektek azt, hogy miért is van ez így, hiszen 40 éves kor felett az élet még alig kezdődik.

Miért félnek a nők új életet kezdeni?

„A gyerekek már nagyok, a férjemmel egy lakásban élünk, de egy ideje már nincs közös témánk, de nincs bátorságunk elválni és megtalálni a szerelmet. 40 éves kor után a személyiségünk már kialakult és képtelenségnek tartjuk azt, hogy változtassunk az életünkön.”

Ugye ismerős ez a szituáció?

Ezek a gondolatok gátolják a nőket abban, hogy új életet kezdjenek, ezért úgy döntenek, hogy az ő szerepük az anya szerep és csak másodlagos dolog az érzelmi élet. Az élet pedig csak 40 éves kor után kezdődik, szeretnénk ezt néhány jó tanáccsal alátámasztani.

Hogyan kezdjünk új életet 40 éves kor után?

1. Döntsük el azt, hogy mit szeretnénk igazán

Egy 40 éves nőt már nem érdekel a körülötte lévő emberek véleménye. Itt az ideje megszabadulni az előítéletektől. Ha 20 évesen a jogot vagy a kereskedelmi karriert választottuk, akkor most lemondhatunk róla, ha már nem szeretnénk ezt csinálni. Gondoljuk át mit szeretnénk igazán.

2. Gondolkodjunk azon, hogyan kereshetünk pénzt a saját vállalkozásunkban

Ha eldöntöttük, hogy mi az amit szeretnénk csinálni akkor ne gondolkodjunk túl sokat, hanem cselekedjünk. Mindenkinek van saját elképzelése arról, hogyan keressen pénzt. Van aki házi süteményeket készít eladásra, vagy képeket fest, de lehet ez bármilyen elfoglaltság. Döntsünk és cselekedjünk.

3. Vegyük körbe magunkat méltóságteljes emberekkel

Szakítsuk meg a kapcsolatot az olyan emberekkel akik csak mérgezik az életünket, irigy barátok, agresszív férj és elviselhetetlen főnökök.

4. Használjuk ki azt, hogy van tapasztalatunk

A tapasztalataink segítségünkre lesznek abban, hogy jobbak legyünk, több színész és híres ember csak 40 éves kora után ért el sikereket.

5. Éljük a saját életünket

Ne gondoljunk arra, hogy mit mondanak mások, mert ez a mi életünk. 40 éves kor után az élet még alig kezdődik. Mosolyogjunk és próbáljunk meg változtatni az életünkön.