Amikor a férfi 83 éves… Mindenki úgy gondolja, hogy eljött az ideje annak, hogy egy pohár borral a kezében a naplementét nézze a verandájáról

Amikor a férfi 83 éves, mindenki úgy gondolja, hogy eljött az ideje annak, hogy egy pohár borral a kezében a naplementét és az óceán hullámait nézze a verandájáról.

Ez igazán szép lenne.

Főleg akkor, amikor a sok éves kemény munkának köszönhetően még anyagilag is megengedheti magának. Mindenki azt mondaná- pihenj, hiszen megérdemled!!!

Egyszerű és olcsó! (kattints ide) mutatunk egy egyszerű és elronthatatlan receptet! Miért nem ismertem hamarabb ezt a receptet?

És amikor az ember úgy kezdi a napját, hogy beül az autójába, majd kutya és macskaeledelt vásárol a kisállat kereskedésben, azután az óceán partján lévő saját állatmenhelyére siet.

És egész nap az önkéntesekkel karöltve együtt azon dolgozik, hogy megmentse a kidobott állatokat. És a munka befejeztével annyira elfárad, hogy a nap végére már nem érzi a végtagjait. Hazaérve, azonnal álomba merül a párnáján. Az ilyen ember nem ismeri az álmatlanságot. Az ilyen ember nem ismeri a tétlenséget és az unalmat. Nincs ideje elgondolkodni azon, hogy mi az élet értelme, és aztán csak a halálra várni. Minden nap bízik a következő nap eljövetelében, mert tudja, hogy várják, és bíznak a jószívűségében. Egyszerűen nincs ideje a halálra.

Őt még a halál is elkerüli, mert nem kell neki olyan ember, aki nem fél a holnaptól.

Sok ember imádkozik azért, hogy az állatok megmentőit, kerülje el a halál, ezt az óhajt még a halál sem tudja figyelmen kívül hagyni. A halál azért felejtette el őt, mert megszámlálhatatlanul sok élő lélek szereti őt. Még 83 évesen is ugyanaz az ember, aki 25 évesen télen egy katonai zubbonyban tartotta melegen kóbor kutyusokat és cicákat. Nincs ideje megöregedni, mert a szíve és lelke még mindig fiatal.

Akkor minek neki villa az óceán partján? Hiszen a hideg őszi napokon, magányos éjszakákon ő soha sincs egyedül. Belőle több van. A lelke már ott van több száz megmentett élőlényben, akiket megsegített. Nem fél. Nincs mitől félnie. Mosolyogva tekint a holnapra. Mert újra várja őt ez a fizikailag kimerítő munka, és az ehhez tartozó boldogság. Ezt az embert Alain Delonnak hívják.

Elképesztő tények, melyeket biztos nem tudtál Alain Delon-ról:

Elképesztő tények, melyeket biztos nem tudtál Alain Delon-ról