Kezdőlap Bidista tippek Az egyetlen barátnő, aki jóban és rosszban is mindig melletted lesz, az...

Az egyetlen barátnő, aki jóban és rosszban is mindig melletted lesz, az az édesanyád!

Az anyai szeretet a legerősebb kötelék két lélek között. Egy anya aki még nem látta a gyerekét, de érzi, hogy ő a legnagyobb kincs a világon.

Egy anya mindig a gyermeke mellett lesz, még akkor is, ha sok problémát le kell győznie.
Sokszor halljuk azt, hogy valakinek a szeretetét ki kell érdemelni, de ez az anyákra nem érvényes. Az anyai szeretet nem szűnik meg és nem lesz kevesebb, soha.

Az anyákat nem érdekli, ha a gyermekük hibázik vagy téved, ők mindig a gyerekeik mellett állnak és kitartanak mellettük. Az anya a legmegbízhatóbb barát, a legjobb pszichológus, rá mindig lehet számítani és mindig meg lehet bízni benne, a gyerekét mindig ő fogja a legjobban szeretni.

Egy anya mindig jótanáccsal látja el a gyerekét és segít anélkül, hogy valamit is várna cserébe ezért. Mi pedig hálásak kell legyünk azért, amit az anyák tesznek értünk. Egy anya sok esetben túlzásba viheti a szeretetét és a féltő gondoskodását a gyerekével szemben, ezek a gyerekek el lesznek kényeztetve és nagyon érzékenyek lesznek.

Ez a koncepció nem a logikán alapszik, mert egy anya mindig feltétel nélkül szereti a gyerekét, főleg a születést követő első években, de ugyanakkor nagyon fontos dolog az is, hogy egy anya meghúzza a határokat és hiteles legyen.

Biztosan hallotta már mindenki a következő mondatot: akkor fogod tudni igazán, mit jelent szeretni, amikor anyává válsz. Ez igaz, mert amikor egy nő terhes lesz már akkor érzi a gyermeke iránti szeretetét.

Az anyák sokat szenvednek amikor a gyerekük beteg vagy elkeseredett, ők ilyenkor azonnal felajánlják a segítségüket. Az anyai szeretet feltétel nélküli, határtalan és a legőszintébb.