Kezdőlap Bidista tippek Sharon Stone: IGEN, Öreg vagyok. De élvezem ezt a folyamatot!

Sharon Stone: IGEN, Öreg vagyok. De élvezem ezt a folyamatot!

A lenyűgöző Sharon Stone

IGEN, Öreg vagyok. De élvezem ezt a folyamatot!

AZ ÉLETED ELSŐ FÉLÉBEN, AZ ARCOD OLYAN, AMILYEN SZÜLETÉSEDKOR VOLT. Az életed második felében azonban olyan, mint amit megérdemelsz.

VICCES, DE nem tudtam, MI A vonzó BENNEM, amíg meg nem néztem az „Elemi ösztön” című filmet.

KÁRHOZTATHATOD MAGADAT AZÉRT, amit életed első felében tettél, de ez nem jelenti azt, hogy a második félidőben csak golfoznod kell, és semmi mást sem kell tenned.

NEM akarom letagadni az életkoromat. Csak egy nő akarok lenni, aki a korához képest a lehető legjobban néz ki.

AMIKOR NEGYVEN AKÁRHÁNY ÉVES VOLTAM, bezárkóztam a fürdőszobába egy üveg borral, és azt mondtam magamnak: „Nem megyek ki addig, amíg el nem fogadom magam olyannak, amilyen vagyok.”

Nem volt szerencsém az élet legfontosabb dolgaiban. Nem volt szerencsém az egészséggel, és a házassággal sem volt szerencsém, de a kezembe vettem az irányítást, és csak úgy döntöttem, hogy csak azért is tovább fogok élni.

Szeretném, ha nyugodtan ÖREGEDNÉK MEG, ez az én célom. 2001-ben súlyos agyvérzésem volt, tehát tisztában vagyok a csendes öregedés alternatívájával. Az agyam vérellátása csak kilenc nap után állt helyre. Az általam elszenvedett agyvérzés túlélési esélye nagyon alacsony, de valahogy nekem mégis sikerült. Aztán két évet töltöttem azzal, hogy újra megtanultam sétálni, beszélni és végül olvasni. Ezután számomra nevetségesnek tűnik a ráncokról szóló minden beszéd.

AHOGY WINSTON CHURCHILL MONDTA: ha pokolra kell menned, menj a lehető leggyorsabban.

A FÖLDÖN soha nem lesz teljes a béke és a nyugalom. De ez a kettő létezhet a fejedben.

Azt hiszem, megszállottja vagyok az aromaterápiáknak.

AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKBAN 400 ezer festett SZŐKE NŐ ÉL UGYANOLYAN ORRAL, ugyanazokkal az óriási ajkakkal, plasztikázott arccal és hófehér fogakkal. De van valaki, aki őket vonzónak tartja?

AVA GARDNER volt a legszebb nő a világon. Miért? Soha semmit nem tett magával. Úgy nézett ki, mint egy nő, és idősebb korában soha nem próbált olyannak kinézni, mint egy fiatal lány.

AMIKOR NÉZED, HOGY HOGYAN NŐNEK FEL A GYERMEKEID, többet tudsz meg az életről és magadról is.

58 évesen megértettem, hogy a szépség belülről fakad. Annak érdekében, hogy gyönyörű legyél, meg kell tenned, amit szeretnél, de azt minden nap meg kell tenned. Én például szeretek táncolni, a kimerülésig táncolni…