A legszebb Julia Roberts idézetek, olvasd el őket gyakran!

arrives at the 21st Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 25, 2015 in Los Angeles, California.

Nem számít mennyire jól nézel ki, ha a lelked csúnya te is csúnya maradsz örökre. Nem számít mennyire vagy csúnya ha a lelked ragyog akkor te egy különleges ember vagy.

Julia Roberts az egyik legismertebb színésznő a világon, ő lett Hollywood egyik csillaga a Pretty Women (1990-ben jelent meg Micsoda Nő!, magyar címmel) című romantikus komédiában játszott szerepét követően, amely film 464 millió dollár bevételt hozott a filmiparnak.

Julia Roberts három Arany Glóbusz díjat nyert és négyszer volt Oscar díjra jelölve, mint a legjobb színésznő az Erin Brockovich (2000-ben) szerepéért. Ha minden ember megállna egy percre és felidézné az életében történt jó dolgokat, akkor minden ember boldog lenne. Ma elhoztuk nektek Julia Roberts legcsodásabb idézeteit, amelyek igazi leckét nyújtanak számunkra az élethez.

1. Szeretned kell azt a dolgot amit csinálsz, ez mindennek a titka.

2. A tökéletesség népbetegség. Az arcunkat egy tonna sminkkel szépítjük, botox kezelésre járunk és éhezünk azért, hogy jó alakunk legyen. Próbálunk javítani magunkon, de nem tudsz valamit megjavítani ha nem látod. A léleknek esztétikai műtétre van szüksége. Itt az ideje, hogy tudomásul vegyük mindezt.

3. Minden alkalommal arra törekszem, hogy keveset beszéljek, hogy ne unják rá magamra.

4. A világ teljesen megőrült. Az emberek megkülönböztetése a kreált szépségük alapján a legcsúnyább dolog a világon. Ahelyett, hogy segítenénk magunkon, hogy az igazi szépségünk jusson felszínre, a képzelet világa bebörtönöz minket az esztétika miatt. Ráadásul nem is a reális esztétika, amely természetes lenne, hanem egy képzelt erőltetett világ. Nem számít mennyire jól nézel ki, ha a lelked csúnya akkor te is csúnya leszel örökké. Nem számít mennyire vagy csúnya, ha a lelked ragyog akkor te egy kivételes ember vagy.

5. Ha szeretsz valakit akkor mond el neki minél hamarabb mert lehet, hogy holnap már késő lesz.

6. Tudod, hogy létezik olyan szerelem amikor semmi mást nem szeretnél csak azt, hogy a szeretett személy boldog legyen, még akkor is ha te nem veszel részt az életében.

7. Ha minden ember megállna egy percre és felidézné a legszebb dolgokat az életéből, akkor minden ember boldog lenne.

8. Ha elfelejtesz mérlegelni amikor szerelmes vagy, jól teszed, ez hozzátartozik a boldog élethez.

9. Boldognak kell lenned. Nem számít, hogy nézel ki, az a lényeg milyen a belsőd.

10. Azt hiszem, hogy a legtöbb segítséget a személyiséged kialakulásában nem a jó tanárok, hanem a jó tanárok hiánya okozza, mert akkor amikor figyelmen kívül hagynak, többet tanulsz mint akkor amikor mindig megdicsérnek.

11. Ahogy telnek az évek, egyre jobban azt érzed, hogy az élet gyorsan telik. Ez egy jó ösztönzés arra, hogy minden percnek örülj.

12. Amikor a normális és az őrült viselkedés között kell választanom, mindég az őrültséget választom.

13. Az igazi szerelem nem jön hozzád, hanem benned kell legyen.