Egy férfi égre-földre kereste a műfogsorát, amit végül a kutyája szájában talált meg

Akinek van, vagy valaha volt kutyája, az bizonyára tudja, hogy a kíváncsi négylábúak olykor elcsennek ezt-azt. Legyen szó egy finom falatról, zokniról, vagy papucsról, semmi sincs biztonságban, az a történet azonban, amit egy fiatal hölgy osztott meg a Twitteren, nem mindennapi!

A beszámoló szerint a nő apja egy Maggie nevű Si-cu kutyával él együtt, aki gazdája műfogsorára vetett szemet. A férfi délután lefeküdt pihenni, és mivel a műfogsor bántja az ínyét, úgy döntött, a szieszta idejére kiveszi azt. Maggie kutya azonnal felismerte a lehetőséget, lecsapott a zsákmányra, és a saját szájába vette a fogsort, merőben új mosolyt kölcsönözve ezzel magának.

Mikor a férfi felébredt a szunyókálásból, és nem találta a műfogsorát, sok mindenre gondolt, de arra nem, hogy azt az asztal alatt bóklászó kutyája szájában találja meg. A meglepett gazdi rögtön fényképeket készített, és továbbította azokat lányának, a nő pedig könnyesre röhögte magát a képek láttán, és úgy érezte, a történteket meg kell osztania a nagyvilággal.

A bejegyzést azóta már több tízezerszer megosztották, Maggie híres lett, gazdája pedig új műfogsort vásárolt, amire ezek után valószínűleg fokozottan vigyáz majd.