2020 második fele 4 csillagjegy számára sikert, pénzt és nyugodt időszakot tartogat

A 2020-as év második fele mindenki számára sok lehetőséget tartogat, ezért is nevezik ezt a nyitás időszakának. Van 4 csillagjegy, akik most megvalósíthatják az álmaikat, ez az időszak csodás lesz a számukra.

Kos

A Kos csillagjegy szülöttei számára a 2020-as év második fele győzelmet és megvalósításokat tartogat. Olyan fontos változások várhatóak az életükben mint pl. egy régi álmuk megvalósítása vagy siker a karrierjükben. A Jupiter és a Szaturnusz segíteni fogja e csillagjegy szülötteit abban, hogy türelmesek legyenek. E jegy szülöttei számára szinte minden lehetséges 2020-ban, de mindenért keményen meg kell dolgozniuk, semmi sem fog csak úgy az ölükbe pottyanni.

Bika

A Bika jegy szülöttei számára az év második fele minden téren szerencsés lesz. Lehetséges, hogy buktatókba ütköznek, de a végén sikerülni fog mindaz amit elterveztek. A lényeg az, hogy e jegy szülöttei ne hozzanak elhamarkodott döntéseket. A pénzt illetően a Bika minden képen kérje ki egy szakember véleményét mielőtt valamibe befektet egy nagyobb összeget.

Ikrek

Az Ikrek csillagjegy szülöttei számára a 2020-as év második fele a szerelemről fog szólni, az impulzív és intoleráns Ikrek ebben az évben sokkal okosabbak lesznek a párkapcsolatukban. Mindez a házasságban és stabil párkapcsolatban élő Ikrek szülötteire érvényes. Szakmai szempontból az Ikrek döntéseket kell hozzanak, de nem azért mert valami rossz dolog történik a karrierjükben, hanem azért mert azt érzik, hogy változtatniuk kell.

Oroszlán

Az Oroszlán jegy szülötteire csodálatos és sikeres időszak vár. Anyagi szempontból e jegy szülöttei számára ebben az évben a pénz csak jön és jön, de keményen meg is kell dolgozzanak érte. Az egészségükkel kapcsolatosan a csillagok azt javasolják, hogy pihenjenek többet, kerüljék a stresszt az év második felében.