2021 januári horoszkóp: mit tartogatnak számodra a csillagok? Az új év sokaknak sikert és szerencsét hoz

2021 januárja sok meglepetést tartogat a csillagjegeknek. Sikereket hoz az új év, a horoszkóp pedig megmutatja, mire számíthatsz az év ezen hónapjában.

Kos

Lehet, hogy a Kos jegy szülöttei fáradtnak érzik magukat mert ez a hónap tiszta rohanás lesz. A barátok lehet, hogy meghívják e jegy szülöttét, hogy elkísérje őket egy különleges kirándulásra és nem fogadnak el visszautasítást. Mindezzel együtt a Kos attól fél, hogy a barátai megharagszanak rá ezért elfogadja a meghívást, a végén még örülni is fog annak, hogy igent mondott. Mindenki örülni fog a Kos jelenlétének mert a kikapcsolódás és a szórakozás vele egy álom.

Bika

Lehetséges, hogy lesz egy váratlan elismerésed ezekben a napokban még akkor is, ha nem tudod mit csináltál azért, hogy ezt kiérdemeld, jobb később mint soha. Nagyon szorgalmasan dolgoztál az elmúlt időszakban mégsem vagy biztos abban, hogy a munkádat elfogadták. Attól függetlenül, hogy milyen a személyes ellenállóképességed most, biztos lehetsz abban, hogy a többiek tisztelik az őszinteségedet.

Ikrek

Normális esetben nagyon értesz azokhoz a dolgokhoz ami a környezetedben van, de ebben az időszakban több rezgéssel vagy felruházva és ez lehetőséget ad neked arra, hogy lásd a láthatatlan és meghalld azt is amit még ki sem mondtak.

Rák

A kedves üzenetek a munkahelyeden megingathatják a kollégáidba vetett hited.
Te azt szereted, ha egyértelmű céljaid vannak a termelékenység maximalizálása érdekében. A passzív, agresszív viselkedésed nem fog jót tenni neked hosszútávon, legyél felelős a munkádért, tegyél fel kérdéseket magadban addig amíg rájössz, hogy mi is az elvárásod.

Oroszlán

Nem akarod, hogy valaki is megtudja az instabil érzelmeidet ezért nagyon meglepődsz amikor megtudod, hogy az emberek rólad beszélnek. Tulajdonképen nem is az érdekli őket, hogy mit csinálsz , de mégis te vagy a téma. A jó dolog az, hogy választhatod azt, hogy nem érdekel mit mondanak rólad, egy dolog igaz: Nem változtathatod meg azt amivel nem akarsz szembenézni.

Szűz

Nem igazán jó a hangulatod ezen a héten, olyan értelmes beszélgetésekben szeretnél részt venni amelyekből tanulhatsz is. Ironikus módon nem akarsz beleavatkozni más emberek dolgaiba, de a szánalom érzése mégis azt sugallja neked, hogy segíts másokon. Ha szívvel, lélekkel meghallgatod őket akkor az többet jelent számukra mint a bölcs szavak.

Mérleg

El fog kelleni távolodnod azoktól az emberektől akik valamikor valamit jelentettek számodra az életben azért, hogy ne csinálj nekik rosszat. Néhány komplikált helyzet fog fellépni a kapcsolataidban.

Skorpió

Lejjebb kell adnod abból, hogy mindig mindent ellenőrzöl, nem tudod mindig megtartani az igazságot, meg kell szoknod azt, hogy nem minden ember fog követni téged. A te hozzáállásod a körülötted lévő emberekhez zavaró ezért mellőzni fognak téged időnként.

Nyilas

Meg kell szabadulnod a lelked terheitől, olyan lépéseket kell tenned amelyek segítenek neked érzelmi szempontból. Ha úgy érzed, hogy valami múltbéli dolgon nem tudod túltenni magad akkor próbáld megoldani azt. Békülj ki a múlttal azért, hogy tudj a jelenre koncentrálni.

Bak

Azért, hogy meg tudd tenni a következő lépéseket egy bizonyos dologban jó lenne, ha az ellenőrzésed alatt tartanád azt. Sok olyan ötleted lesz amely vezető pozícióba helyez téged mint úttörő, mint stratégia, nem kell követned más tanácsait.

Vízöntő

Változás lesz a szerelmi kapcsolatodban, mintha mindketten egy másik szintre lépnétek vagy pedig még jobban kiteljesedik a kapcsolatotok mert már jobban ismeritek egymást, érettebbé váltatok egymás mellett. Bármi megtörténhet a változás folyamata alatt, hangnemet váltasz a szeretett személlyel, mind a kettőtöknek megváltozik a viselkedése vagy az is megeshet, hogy lecseréled a partnered.

Halak

A gondolataid mindIg egy múltbéli helyzeten járnak, ez már szinte megszállottság nálad, de nem kellene ennyit aggodalmaskodnod már ezen a dolgon. Az adott probléma már rég el lett felejtve lehet, hogy már rég meg is oldódott, semmi értelme nincs, hogy mindig a múlton töprengj és keresd az emlékeket. Olyan ez mint egy lezárt fejezet ezért hagyd te is úgy ahogy van mert már nincs semmi jelentősége a mostani életedben.