70 káprázatos kerti terasz és veranda ötlet, mindenki ilyet szeretne!

A kertes ház legnagyobb kincse az udvar, amit tetszés szerint alakíthatunk ki. Attól függően, hogy mekkora hely áll a rendelkezésünkre, lehet verandánk, vagy teraszunk, ahol kellemesen tölthetjük a nyári délutánokat. Ma megmutatjuk nektek a legkáprázatosabb terasz és veranda ötleteket, amelyekből ihletet meríthettek.

Minket mindegyik lenyűgözött, tényleg csak ízlés és hely kérdése, hogyan is alakítjuk ki a házunk előtti teret. Lehet vidám, színes, hangulatos, vagy meghitt és családias, a lényeg, hogy te és a családod jól érezzétek magatokat az adott helyen. Ha most szeretnéd felújítani a verandád, vagy bővíteni akarod a kerti teraszt, akkor jól figyelj, mert olyan ötleteket mutatunk, amelyektől garantáltan eláll a szavad!

Mesébe illő megoldás, mivel csak részben nyitott, a hűvösebb őszi estéken is kellemesen tölthetjük itt az időt. 

A részben, vagy teljesen fedett teraszok valódi felüdülést nyújtanak azok számára, akik az év minden napján szeretnék élvezni a táj szépségét és a természet közelségét. 

Ötletes megoldás, a saját kertünkbe varázsolhatjuk a tengerparti esték hangulatát, egy ilyen letisztult kialakítású, mégis káprázatos terasszal. 

Pompás kilátás nyílik a kertre, láthatjuk, hogy nem kell ahhoz nagy tér, hogy a teraszon elférjen az egész család.

Egy kicsi terasz is lehet hangulatos.

Most pedig néhány hangulatos, családias kialakítású megoldást mutatunk. Mind káprázatos, egy ilyen teraszra mindenki örömmel kiülne reggelizni, vagy csak egy kicsit feltöltődni. 

A luxus kedvelőinek, páratlan látványban és hangulatban lehet részük. 

A képeken megfigyelhető, hogy tényleg csak hely kérdése, hogy hová milyen teraszt, vagy verandát építünk. Szerintünk mindegyik fantasztikus, reméljük a ti tetszéseteket is elnyerték!