78 négyzetméter nem elég egy ház számára? Ez a kis kastély ekkora területre épült és egyszerűen lenyűgöző!

Mindenki azt szeretné, hogy legyen egy olyan kis háza, ahová elmenekülhet a város zaja elől és kikapcsolódhat. Sokan azt gondolják, hogy ennek megvalósításához szükségük van egy nagyobb területre, sok pénzre és még sok más dologra.

Ma megmutatjuk nektek, hogy nincs szükség több száz négyzetméternyi területre ahhoz, hogy egy csodás házat építsetek elég, ha egy kisebb területet okosan használtok. A fotón látható kis ház Észak – Karolinában található az USA területén, amelynek a belső része nagyon ízlésesen van kialakítva. A házikó az erdő közepén helyezkedik el.

Szinte hihetetlen, de ez a ház 78 négyzetméteres területre épült, és minden olyan dologgal fel van szerelve ami egy kényelmes élethez szükséges. Ebben a házban egy négy tagú család él, két felnőtt és két gyerek. Ez a gyönyörű hely elfeledteti a város zaját!

Az első emeleten egy kisebb nappali található, ahol egy kandalló gondoskodik a melegről és a családias hangulatról. A konyha is itt helyezkedik el, kicsi, de minden meg van benne amire szükség lehet.

Felfelé egy fából készült lépcsőn haladunk,  utána pedig egy csodálatos hálószobába lépünk.

A hálószoba ablakaiból megcsodálhatjuk a gyönyörű tájat. Az ajtó felett ez a felirat áll: ” A legszebb kilátás, amit szeretnék megosztani veletek.”

Egy kisebb előszoba köti össze a két szobát és a fürdőszobát.

A fürdőszobában egy zuhanyzó található, a stílusa pont olyan, mint a faházaké.

A gyerekszobában az emeletes ágy és az egész berendezés Robin Hood kis kuckójára emlékeztet. Ilyen körülmények között biztosan jól érzik magukat a gyerekek és jól is alszanak.

A ház külső részén egy grillező és pezsgőfürdő várja a vendégeket, ahol kellemesen tölthetik idejüket a sütkérezés mellett.

Ez a házikó tökéletes hely, ha szeretnénk kikapcsolódni és pihenni! Mivel az erdő közepén helyezkedik el, csodás táj veszi körül. Ilyen hétvégi házra vágyik mindenki, ahová el lehet vonulni, hogy a családdal töltsük a szabadidőnket!