A 3 legpletykásabb csillagjegy! Vigyázz, mit mesélsz nekik, mert arról mindenki tudni fog!

Mindenkinek vannak olyan titkai amelyekről nem akarjuk, hogy tudjon a világ, ezért olyan személlyel próbáljuk megosztani, aki közel áll hozzánk és akiben megbízunk, de sajnos nem mindenki tud titkot tartani.

Az asztrológusok véleménye szerint a csillagokban meg van írva, hogy kik tudnak titkot tartani.

Ma megismertetjük veletek azt a 3 csillagjegyet, aki nem tudnak titkot tartani

1. Mérleg

A Mérleg jegyében született személyek órák hosszáig tudják hallgatni a másik ember problémáiról, gondjairól szóló beszélgetéseket. Sok esetben nehezükre esik megtartani egy – egy titkot a másik emberről, de nem azért mert rosszindulatúak, vagy mert érdekükben áll, hanem azért mert félreért egyes dolgokat. Egyszerűen nem fogja fel, hogy a beszélgetésben elhangzó néhány részlet nagyon fontos ezért meg kellene őrizni. Tehát, ha a titkunkat egy olyan személlyel akarjuk megosztani aki a Mérleg jegyében született akkor azonnal magyarázzuk el neki, hogy miért nem kell tovább mondani más embereknek.

2. Nyilas

A Nyilas jegyében született személyek egyszerűen képtelenek titkot tartani, sőt úgy terjesztik tovább a hallottakat, hogy a másik embernek aki megbízott bennük millió problémát okoznak. A Nyilas szeret túlzásokba esni, ezért sokszor elferdíti az igazságot, mivel nagyon jó képzelőerővel rendelkezik, ezért többször is viták adódhatnak egy – egy ilyen helyzetből.

3. Ikrek

A pletyka és az intrika az Iker jegyében született személyek „eledele”. Ők nem csak, hogy nem tudnak titkot tartani, de nem is érzik szükségesnek azt, az ő számukra a másik ember titka beszédtéma. Ha valaki szemrehányást tesz nekik a tettükért akkor az ő válaszuk az, hogy ők nem akarnak rosszat tenni senkinek, így hát ne csodálkozzunk, ha ezt a választ kapjuk.

Gondoljuk meg jól, hogy kivel osztjuk meg a titkainkat, ha nem szeretnénk, hogy mindenki megtudja azt!.