A fiatal pár örökbefogadott egy kisfiút, mert úgy tudták, nem lehet saját gyerekük, pár hónap múlva kellemes meglepetés érte őket

Viktor és Anna 32 éves korukban házasodtak össze, nagyon szerettek volna gyereket, de sehogyan sem jött össze nekik. Sok pénzt költöttek kezelésekre, de sajnos nem jártak sikerrel, azt a választ kapták az orvostól, hogy nem lehet gyerekük.

Nehezen, de tudomásul vetteék, hogy nem lehet gyerekük. Anna arra gondolt, hogy örökbe fogadnak egy gyereket, de attól félt, hogy Viktor nem fog beleegyezni. Viktor beleegyezett így elmentek együtt egy árvaházba, ahol az igazgató azt mondta nekik, hogy készítsenek elő minden szükséges iratot mert ez a dolog elég hosszú időbe telik.

Egyszerű és olcsó! (kattints ide) mutatunk egy egyszerű és elronthatatlan receptet! Miért nem ismertem hamarabb ezt a receptet?

Anna és Viktor úgy döntött, hogy nem mondanak a rokonoknak semmit az örökbe fogadásról, majd amikor eljön az ideje azt fogják mondani, hogy Anna terhes volt.
Bementek együtt abba a helyiségbe ahol az árvaházi gyerekek voltak, itt egy egy éves kisfiút mutattak nekik, akit Daninak hívtak.

Dani édesanyja meghalt szülésközben, az édesapja pedig nem akarta őt hazavinni.
Anna és Viktor elhatározta, hogy örökbe fogadja ezt a kis életerős gyereket. Anna minden nap meglátogatta a jövendőbeli fiát majd egy hónap múlva megkapták az engedélyt az örökbefogadáshoz.

A házaspár és a kisfiú együtt alkotnak most már egy családot és nagyon boldogok. Három hónappal később Anna kezdte rosszul érezni magát, orvoshoz ment megtudta, hogy terhes. Nagyon boldogok voltak, hiszen ez egy igazi csoda volt a számukra. Kilenc hónap múlva Anna kislányt szült, Dani nagyon boldog, szereti a testvérét
és vigyáz rá.