A fiatalember megsajnált egy medvebocsot, de ekkor még senki sem gondolta, hogy ő lesz a „nevelőapja”!

Egy napon a természetkutató Casey Anderson megmentett egy medvebocsot, akinek a mamája elpusztult, őt pedig nem lehetett visszaengedni a természetbe.

Fiatalabb korában Casey sokat tanult az állatokról és volt már dolga állatokkal is, ezért úgy érezte, hogy képes a medvebocs felnevelésére. Ez a medvebocs azonban rohamosan nőtt, egészséges volt és az egész család örült neki. A kis medve a Brutus nevet kapta és igazi családtaggá vált.


Az alábbi fotón is látható, hogy Casey és Brutus elválaszthatatlanok lettek.

A kis medve szereti a finomságokat és szeret úszni. Casey sem utasítja vissza őt, ha a ház udvarán lévő medencében szeretne vele együtt pancsolni.


A természetkutató és a medve annyira közel kerültek egymáshoz, hogy Brutus volt az esküvői tanú Casey esküvőjén. Egy ilyen medvére féltékeny lehet a fiatal feleség.

A medve a társaság középpontja.

Brutus születésnapi ajándéka egy lazac formájú lufi volt mert, ez a medve kedvenc étele. A születésnapi torta sem hiányzott.


A most látható fotón a két barát pacsit ad egymásnak.

Casey és Brutus nem csak barátok, hanem lelki társak is. Szinte hihetetlen, hogy ennyire közel tud kerülni egymáshoz egy ember és egy medve, ez is azt bizonyítja, hogy szeretettel egy vadállatot is háziállattá tudunk változtatni.

A történetről bővebben itt olvashatsz.