A kiválasztott kézitáska a cipőkhöz elárulja, mennyire kifinomult az ízlésed!

Minden nőnek, aki azt állítja magáról, hogy divatos, képesnek kell lennie a ruhák, kiegészítők kombinálására.

Van ezenkívül egy olyan szabály, hogy mindössze 10 ilyen ruhának, kiegészítőnek kell meglennie a ruhatárunkban, hogy minden nap stílusosan és szépen nézhessünk ki!

Nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos, no, meg az a képesség, hogy a ruhákat a megfelelő tartozékokkal kombináljuk. Ma erről lesz szó az alábbiakban.

Ez a teszt lehetővé teszi, hogy többet tudj meg a saját ízlésedről.

Tehát nincs más dolgod, mint megnézni ezeket a cipőket, és kiválasztani egy olyan kézitáskát, amely szerinted tökéletesen illeszkedik hozzájuk!

Ha az első számú táskát választottad, akkor tudod, hogyan válasszad ki a tökéletes ruhákat a különleges alkalmakra. Még a mindennapi életben is előnyben részesíted a blúzokat, az egybeszabott ruhákat és a szoknyákat, amelyekhez kitűnően illik a magassarkú cipő és a kis méretű kézitáska is. Jó ízlésed van, de konzervatívabb a megközelítésed.

Amennyiben a második táskára esett a választásod, akkor nem igazán próbálsz lépést tartani a korral, így nem minden ruhád néz ki jól. De ne aggódj! Csak engedd szabadon a fantáziádat, és kísérletezz egy kicsit! Próbálj meg eltávolodni a megszokott stílusodtól! Látni fogod, hogy milyen újdonság hiányzik még a ruhásszekrényedből.

Végül, aki a harmadik táskát választotta, megnyugodhat: valóban divatos! Mindig nagyon csinosan nézel ki, bár nem igazán szeretsz a legújabb divat szerint öltözködni. Egyszerűen csak jó stílusérzéked van. Mindig tudod, hogyan és mivel emelheted ki a szépségedet, hogy szépnek és divatosnak nézz ki. Árad belőled a jó ízlés!