Egy buszpályaudvar dolgozói úgy döntöttek, hogy befogadják a kóbor kutyákat…

A tél közeledtével minden ember felkészül a hideg estékre, előveszik a meleg takarókat és forró teát isznak, a kedvenc filmük megtekintése közben.

Nem csak az embereknek, hanem az állatoknak is szüksége van télen is a melegre és arra, hogy az emberek törődjenek velük.

Brazíliában télen sincs olyan hideg, de egy buszpályaudvaron kialakítottak egy helyet, a kóbor kutyák számára. Ez a hely Curitiba városban van, ahol jelenleg 3 kóbor kutya lakik, Max, Pitoko és Zoinho.

Amikor a dolgozók meglátták ezeket a kóbor kutyákat, akkor elhatározták, hogy megengedik nekik, hogy bent aludjanak.

Nem csak alvóhelyet kaptak ezek a kutyák, hanem élelmet, vizet és mindegyik kapott egy külön ágyat is. Az ágyak régi gumi abroncsokból készültek és meleg takarókkal lettek kibélelve, így a kutyák nem kell a hideg cementen aludjanak.

A három kutya minden este itt tér nyugovóra és nagyon hálásak ezeknek az embereknek akik vigyáznak rájuk.

Az egyik adminisztrációs irodában dolgozó személy megosztotta a kóbor kutyák történetét a közösségi hírportálokon, amelynek nagy sikere lett.

Fabiana Rosa tudja azt, hogy mennyire fontos vigyázni a kóbor állatokra. Meg kell értenünk, hogy a mi földünk nem csak az embereknek ad otthont. Az Isten azért teremtette az állatokat, hogy mi emberek megtanuljunk feltétel nélkül szeretni – írta Fabiana az egyik posztjában.