Egy turista pizzát kínált egy csavargónak, akkor még nem tudta, hogy egy világhírű sztár áll előtte!

A most következő sorokban egy nagyon érdekes történetről olvashattok. A francia származású Karine Gombo, New York utcáin sétált, egy világhírű színészt, Richard Gere-t összetévesztette egy csavargóval anélkül, hogy tudta volna ki is ez az ember, egy szelet pizzával kínálta.

A turista a következőképpen mesélte el a történteket. Épp a férjével és a 15 éves fiával sétált, amikor meglátott egy férfit a szemetesben kotorászni, ezért azt gondolta, hogy ez egy csavargó. Megsajnálta őt és neki adta a maradék egy szelet pizzájukat.

Odalépett hozzá, egy zacskóval a kezében, amiben az étel volt. Erre a férfi megkérdezte a hölgytől, hogy mi van a zacskóban. A hölgy a válasz felét franciául mondta el: „Bocsánat, de a pizza kihűlt” mire a férfi ezt válaszolta” Köszönöm, Isten áldjon meg”.

Karine nem ismerte meg a híres színészt, nem tudta kivel találkozott New York utcáin. Két nap múlva a szálloda egyik alkalmazottja, ahol a hölgy a családjával megszállt, megmutatta neki azt a fotót, amelyiket a helyi újság közölt a hölgyről, aki Richard Gere mellett állt.

Kiderült, hogy a hölgy épp a „Time Out of Mind” című film forgatási helyszínén sétált, amelyben Gere egy fontos szerepet játszik.

A hölgy kedvessége és gesztusa örökké megmarad Richard Gere és a filmes stáb emlékezetében, ez egy remek példa az emberi jóságra.