Ennek a kislánynak a frizuráját még felnőtt modellek is megirigyelhetnék! És mindezért köszönet illeti a papát!

Egyedülálló anyák kemény életéről nagyon sokat hallani. Ugyanakkor az az apa, aki egyedül neveli gyermekét, felettébb szokatlan számunkra. Pedig nem is gondolnánk, milyen nehézségekbe ütköznek az ilyen apák.

Greg Wickherst az USA-beli Kolorádóban él, és egyedül neveli Izzy nevű lányát. Megpróbálja teljes erejével a legtöbbet adni kislányának, hogy az boldog és gondtalan gyermek lehessen, hogy semmiben se szenvedjen hiányt, olyan dolgokban sem, ami a tejes családban élő társainál természetes.

Greg öltözteti, eteti és mindenben segít neki. De Izzy csak nő és nő, mint minden gyermek, és egy napon olyan segítségért fordult édesapjához, aminek megoldása számára nehezebb, mint egy kétismeretlenes egyenleté…

Izzy haját le kellett vágni. Greg nem esett pánikba, úgy gondolta, hogy ilyen csekélységért nem érdemes szakemberhez fordulni, vette az ollót és levágta a kislány haját. De amikor Izzy a tükörben megpillantotta a „remekművet”, rögtön könnyekben tört ki. A frizurája valódi katasztrófa volt! A lány már abban a korban volt, amikor szép akart lenni… Csak hát a képzetlen apa nem tudta, hogyan kell ezt csinálni. „Korábban csak megfésültem, és kész is voltunk.” Egyszer megpróbáltam copfot kötni neki, de valahogy nem sikerült – emlékszik vissza Greg.

A férfi azonnal ráébredt, hogy a korral a vonzó megjelenés iránti igények csak nőni fognak, ezért úgy döntött, hogy eléje megy a problémának és egyéni stílustanácsadója lesz szeretett lányának. Az apa nagy szerencséjére egy helyi kollégiumban dolgozik, ahol többek között van egy szakkör stílustanácsadók és sminkesek számára is. Nem volt rest és az egyik ebédszünetben a jövő szépségiparának mesterei közé ült, egyszersmind megkérve őket, hogy tanítsák meg neki, hogyan kell frizurát csinálni.

A kurzus hallgatóit egyszerűen elbűvölte a történet, és azonnal beleegyeztek. Azóta Greg a divatos megjelenés minden fontos készségét elsajátította. És az eredmény nagyon hatásosra sikeredett! A férfi elindított egy oldalt a Facebook-on, aminek neve „Greg Wickhert’s Dads Guide to Surviving Hair”, azaz „Greg Wickhers tanácsai apáknak, hogy haj is maradjon a gyermekünk fején”.

És most több 150ezer ember kíséri figyelemmel, hogy milyen újdonságot eszel ki az apa szeretett lányának. Youtube csatornáján pedig exkluzív videókat tett közzé.

Greg nagyon büszke magára, mert nem csak megtanulta, hogyan kell frizurát készíteni, de olyan hajkoronát is képes lányának varázsolni, amivel az nyugodtan részt vehet bármilyen estélyen!

Most, ha a családnak szüksége van valamilyen kiegészítő jövedelemre, Greg képes fodrászként dolgozni. És persze azóta Izzy is boldogan megy az iskolába minden nap, ahol mindenki megcsodálja a haját. Bár úgy tűnt, hogy nem az apák dolga a hajvágás és a hajfésülés, Greg Wickherst példája kitűnően mutatja, hogy a szeretett kis hercegnő kedvéért a csodálatos apuka mindenre készen áll. Ki merné ezután vitatni, hogy nem ez az apa a legjobb a világon?