Ha azt szeretnéd, hogy a fiadnak boldog élete legyen, ezt érdemes elmondanod neki

Fiam, kérlek ne kezdj könnyű és meggondolatlan nővel, mert az ilyen nő rossz erkölcsű és csak ostobaságra képes. Nem leszel erősebb tőle, az életed tele lesz hibákkal és ettől a cinizmustól nem leszel sem bölcsebb sem okosabb!

Élj, de ne pazarold a bókokat és a dicséreteket, de ugyanakkor légy elnéző és tiszteld a nőt, mert férfi vagy, ami nem csak egy szót jelent, hanem erőt is. Egy erős férfi nem engedheti meg magának, hogy megbántson és megalázzon valakit.

Légy felelős magadért, a munkádért és a tetteidért, minden lépésedért felelned kell az emberek előtt, magad és az Isten előtt. Nem engedheted meg magadnak, hogy felületes legyél! Hibázz, tanulj belőle és menj tovább, mert minden hibád téged erősít.

Segítsd az embereket abban, hogy ne a te javadra éljenek és megleszel jutalmazva érte itt az életben és a másvilágon is. Légy nagylelkű és jószívű ember, legyen erős akaratod és ne kételkedj, félj de a félelmedet győzd le az akaraterőddel. A szíved ne legyen tele előítéletekkel és hazug erkölcsi értékekkel.

Hidd el nekem fiam, a nő akit szeretni fogsz nagyon hasonló lesz veled, épp olyan erős és okos lesz mint te vagy és csak előre fog haladni az ismeretlen úton is hittel és igaz szívvel, mert tudni fogja, hogy célba ér.

Lehet, hogy sebzett lesz a szíve, lehet hogy hibázott, de ez a hiba egy tudatos választás amely egy életre szól. Az sem baj, ha éles lesz a nyelve, csak legyen őszinte, egy olyan nő legyen aki nem csal meg és kitart melletted.

Megfogod ismerni, ha a szemébe nézel, mert az igazság ragyog. Ne félj, hallgass a szívedre és ő majd megsúgja. Hidd el fiam az a nő aki olyan mint te, az téged keres és egymásra fogtok találni. Amikor majd egymás szemébe néztek azt fogjátok érezni, hogy már régóta ismeritek egymást..