Ilyen az a ház ami 6 óra alatt felépíthető és könnyen szállítható!

Olaszországban található egy olyan üzem, ahol olyan házakat gyártanak amelyek összeszerelhetőek 6 óra alatt és teherautóval szállíthatóak, ahová az ügyfél kéri.

Egy ilyen ház 28.000 euróba kerül, napelemmel fűthető és LED izzókkal van ellátva. A moduláris ház M.A.D.I. bárhol felépíthető és nem szükséges hozzá betonból készült alap. Az összeszerelés 6 – 7 órát vesz igénybe, ha 3-an dolgoznak rajta. Az olasz építész több méretben készít ilyen házat, a legkisebb 27 négyzetméter és 24.000 euróba kerül, a legnagyobb pedig 84 négyzetméter és 54.000 euróba kerül.

A klasszikus modellű moduláris házban található fürdőszoba, konyha és technikai berendezések, megrendelést követően 60 nap alatt elkészíthető és szállítható.

A házak nagyon strapabíróak és földrengésállóak. A M.A.D.I. által épített házak tökéletesen megfelelnek ideiglenes szállásnak sport rendezvények esetén, vásárok esetében is használhatóak. A megrendelő kiválaszthatja a ház építésére szolgáló alapanyagok minőségét és méreteit, attól függően mennyit szeretne költeni rá az ügyfél.

Mivel ezek a házak szállíthatóak, egyes országokban nincs szükség építési engedélyre ezért egyre többen igénylik ezt a megoldást. A M.A.D.I. ház az olasz Renato Vidal építész által lett megtervezve és elkészítve.