Isten tudja, hogy egyes emberek miért lépnek be az életedbe és miért állnak tovább

Sokan azt mondják, hogy nem tudják megmagyarázni mi történik akkor, amikor egy bizonyos személlyel találkoznak, mert annyira közel érzik magukhoz az adott személyt és olyan jól kijönnek vele, mintha már ezer éve ismernék egymást.

Van egy oka annak amiért az Isten egyes embereket az életedbe küld, majd hagyja, hogy távozzanak az életedből.
Mi elfeledkezünk arról, hogy az Isten úgy alakítja a dolgainkat, hogy egyes emberekhez közelebb kerüljünk, mert szükségünk van rájuk azért, hogy valamit megtanuljunk tőlük épen most. Ők fontos életleckékkel látnak el bennünket vagy épp saját magunkról tanulhatunk.

Van egy oka annak amiért az Isten mindent megtesz azért, hogy a szívünk is erősebben dobogjon amikor egy adott személlyel találkozunk és jobban megértjük vele magunkat mint bárki mással. Sokat számít az életünkben, hogy milyen embereket vonzunk, ez a sors szépsége.

Az Isten mindig olyan embereket küld az utunkba, amilyenekre épen szükségünk van, abban az időszakban. Ő mindig választ ad azokra a kérdésekre, amelyek megfogalmazódnak bennünk. Azért kell közelebb kerülnünk ezekhez az emberekhez, hogy kihozhassuk magunkból a legjobb tulajdonságainkat és ezek az emberek segítenek nekünk megtalálni az alagút végét, amikor nehéz helyzetben vagyunk.

A gond az, hogy sok esetben próbáljuk ezeket az embereket magunk mellett tartani, de nekik nem ez a szerepük. Velük nem azért találkozunk, hogy egy életen át velünk legyenek, az Isten csak azért küldte őket az utunkba, hogy egy rövid ideig velünk legyenek és segítsenek nekünk megérteni azokat az embereket, akik életünk végéig velünk maradnak.

Nem szabad elkeserednünk amikor ezek a személyek elmennek mellőlünk, mert meg kell értenünk azt, hogy a sors nem venne el tőlünk egy szép dolgot, csak más megközelítésből kell látnunk a dolgokat. Ha az illető személy velünk maradna, akkor eltűnne a kapcsolatunk szépsége és a dolgainknak nem lenne értelme.

Az a lényeg, hogy tudjuk vannak olyan emberek, akik csak egy rövid ideig vannak mellettünk, amíg éppen a segítségünkre lehetnek.

Lehet, hogy ezek az emberek angyalok, akiket azért küldtek hozzánk, hogy meggyógyítsák a lelkünket és jobb emberekké váljunk. Amikor az ő idejük lejár akkor eltűnnek az életünkből azért, hogy más embereket segítsenek.

Lehet, hogy ezek az emberek megtanítanak minket arra, hogyan mondjunk le a múltunkról, hogyan gyógyítsuk meg a lelkünket és a szívünket.

Amikor azzal az emberrel találkozunk aki arra elhivatott, hogy egész életünkben velünk legyen, azt észre fogjuk venni, mert megfogjuk érteni, hogy mi a különbség aközött az ember között aki megérinti a kezünket és ki az aki megérinti a lelkünket!