Megfogta felesége kezét, aki éppen a negyedik gyermeküket hozta világra, és akitől egy perccel később már búcsút vett, örökre…

Ennek a párnak a története olyan, mintha csak egy mesét olvasnánk. 2007-ben Erika Morales találkozott Carlos-szal. Első látásra egymásba szerettek, annak ellenére, hogy a lány nem beszélt spanyolul, a fiú pedig angolul.

Valamivel később a pár úgy dönt, hogy megszilárdítja kapcsolatát és házasságot kötnek, továbbá amint lehetséges, szülőkké válnak.

Egyszerű és olcsó! (kattints ide) mutatunk egy egyszerű és elronthatatlan receptet! Miért nem ismertem hamarabb ezt a receptet?

De ez nem ment olyan egyszerűen. Ericnek nem egy vetélést kellett elszenvednie, rengeteg fájdalommal, szenvedéssel, csalódással párosult a sikertelen terhességek miatt. Végül, már-már a reményvesztés határán végül a pár sikerrel járt.

Az első ultrahangos vizsgálat során Erica és Carlos lenyűgöző híreket hallott az orvosoktól: a jövőbeli anyja méhében nem egyetlen, hanem négy szív dobogását mutatták ki! Nehéz szavakkal leírni, mennyire hálásak voltak Istennek ezért az ajándékért. Hazaérve a lelkes szülők azonnal elkezdték kitalálni a babák nevét. A fiúnévre a Carlosot tartották kézenfekvőnek, mint az apja; a két lánynak pedig Paisley és Trace. Az utolsó baba nevére nem tudtak semmit sem kitalálni, így arra jutottak, hogy majd a szülés után nevezik el.

Erica első szülési fájdalmai már a terhesség korai szakaszában jelentkeztek, egészen pontosan a hetedik hónap után. Aggódva, majdnem pánikban üzenetet küldött a férjének. Carlos mindent eldobott, ami a keze ügyében volt és rohant a kórházba. Amíg az orvosok a császármetszést hajtották végre, a boldog apa a folyosón várta türelmesen a négy gyermek világra jöttét.

A műtét sikeresen befejeződött, és az orvosok megengedték Carlosnak, hogy bemenjen a szülőszobába a szeretteihez. A feleségéhez lépett és erősen, de mégis óvatosan megszorította a kezét, csendben, megköszönve azt a csodát, ami velük történt. A kimerült nő fokozatosan ébredezett az érzéstelenítést követően. De hirtelen minden rosszra fordult.

Az eszközök rendellenes értékei arra kényszerítték az orvosokat és az ápolókat, hogy azonnal a nőhöz siessenek. Carlos-t megkérték, hogy a gyermekekkel együtt azonnal hagyja el a szülőszobát.

Erica vérveszteség miatt halt meg. Az orvosok egyenként magyaráztak valamit Carlosnak, de az tompa volt a sokktól, a fájdalomtól, nem hallott semmit. – Hogy…? Hiszen az előbb még rám mosolygott, és most már nincs többé… Az imént még élt, de most elment – emlékezett később a szörnyű pillanatokra Carlos.

Ennek a pillanatnak kellett volna életük legboldogabbjának lennie. De sajnos, a sors rendelkezik az életünk felett, sosem érdekli a mi véleményünk.

Felesége és négy gyermeke miatt Carlos úgy dönt, hogy nem fog kétségbeesni, és soha nem adja fel. „A gyermekek két nyelvet fognak beszélni és egyetemre mennek majd!” – írja búcsúüzenetében, melyet halott feleségének, Ericának temetésén mondott.

Az ifjú apa pontosan úgy nevezte el a három gyermeket, ahogy ő és felesége tervezte: Carlos, Paisley és Trace. A negyedik lány neve pedig, amelyet néhány hónappal ezelőtt a szülők nem tudtak eldönteni, most egyértelművé vált: Erica. Az anyja tiszteletére.

Ez egy hihetetlen történet az őszinte szerelemről. Ezen négy gyermek számára Carlos örökre az egyetlen szülő lesz. De az édesanyjukat, aki életüket adta nekik, a gyermekek soha nem fogják elfelejteni. Oszd meg ezt a cikket, ha a te szívedet is megérintette a fenti történet!