Mini cipókat sütöttem, nem szárad ki, napokig nagyon finom és puha

Egy ideje már itthon sütjük a kenyeret, több fajta variációval próbálkozunk. A mait nem is tudom minek nevezzem cipónak, vagy nagyobb zsemlének, akármi is a neve, a lényeg, hogy nagyon finom.

Csak néhány hozzávaló kell ahhoz, hogy elkészítsd ezt a bámulatos kis cipócskát.

Elkészítés:

A videóban láthatod, hogyan készül, a feliratokat s kapcsold be

Ez a recept tényleg egyszerű, csak néhány hozzávaló kell, ha nem sütöttél még kenyeret, akkor sincs mit elrontatnod. Kövesd a lépéseket és finom házi minicipóval lepheted meg a családot.

A méretük attól függ, mekkora adagokra osztjuk a tésztát. Ha nagyobbakat szeretnénk készíteni, akkor a tésztát osszuk kevesebb részre, de így a sütési idő hosszabb lehet. Aki inkább zsemle jelleget szeretne, az ossza több részre a tésztát, hogy kisebbek legyenek, de akkor a sütési idő vélhetőleg kevesebb lesz.

Nagyon finom és kellemesen ropogós, sokszor készítjük, mert nagyszerű, a nap bármely szakában örömmel fogyasztjuk. Ha még nem vagy tapasztalt sütögető, ettől a recepttől akkor sem kell tartanod. Ha elkészíted, a család biztosan lelkesen kóstolja majd meg. Frissen forrón és hidegen is nagyon finom. Nagyobb kedvenc lett mint a bagett.