15 háztartási eszköz, amelyek annyira zseniálisak, hogy feltalálójuknak azonnal Nobel-díjat kellene adni!

Sok olyan tárgy vesz bennünket körül, melyek jelentősen megkönnyítik a mindennapi életünket. De még ebben a szegmensben is vannak a jóknál jobbak, amelyek egyszerűen zseniálisak, a kreativitásnak és a tökéletességnek a netovábbjai.

A Bidista.com szerkesztősége összegyűjtött néhányat ezen csodálatos tárgyak közül, melyeket elnézegetve akaratlanul is felkiáltunk: „Hát ez egyenesen nagyszerű!”

1. Fűtött fürdőszobatükör

Mivel nem egy egyszerű tükörről van szó, sosem párásodik be!

2. Mindkét oldalán kupakos fogkrém

A mindkét oldalán kupakos fogkrém kitalálója Dominic Wilcox, akinek találmányával az utolsó gramm fogkrémet is kinyomhatjuk a tubusból.

3. Csat nélküli öv

Ez az öv nem fog a hasunkba vágni, és a csat sem akad bele szüntelen valamibe.

4. Kétfelé osztott állólámpa

Tökéletes megoldás ez a fényét kétfelé osztva sugárzó lámpa akkor, amikor a hálószobában, a franciaágy egyik „lakója” szeret este olvasni, a másik viszont inkább aludna.

5. Többfunkciós telefontartó

A Keizus Quadopod telefontartó tervezőjének köszönhetően minden igényt kielégít, minden helyzetben biztosan tartja készülékünket.

6. Malacpersely beépített számlálóval

Ezen malacpersely használatával mindig tudni fogod, hogy elég lesz-e a megtakarított pénzed a kívánt vásárláshoz.

7. Összehajtható napszemüveg

A Hilx Unflod összehajtható napszemüveg egyáltalán nem foglal el nagy helyet és még napszemüvegtokra sincs szükség a tárolásához. Emellett egy pillanat alatt, gyakorlatilag egy kézmozdulattal kihajtogatható.

8. Ötletes függönykarnis

Mivel a függönyök részben átfedik egymást, garantált, hogy a fény nem jut be a szobába és még a kíváncsi tekintetek sem!

9. Minivasaló

Ez a vasaló ideális az utazók számára. Kis mérete miatt könnyedén elhelyezhető akár a kézipoggyászban is.

10. Lámpatest, kivehető világítótesttel

Az egyik lámpagyártó cég, név szerint a Boon ezen terméke azért különleges, mert a világítótest kivehető a lámpából, így este, például ha WC-re megyünk magunkkal vihetjük, így látunk anélkül, hogy mások zavarásával felkapcsolnánk a villanyt.

11. Egyszeri töltőberendezés

Ennek, a Tsung Chih-Hsien tervező által kitalált tárgynak legnagyobb előnye hihetetlen

méretében rejlik; egészen miniatűr! Éppen ezért nincs olyan táska, amibe ne férne bele.

12. Háttérvilágításos zuhanyrózsa

Nem, ez esetben nem a szépségápolás miatt világít! Funkciója teljesen más, tudniillik, fénnyel jelzi azt, hogy a zuhanyrózsa fejéből kifolyó víz hideg, meleg, vagy langyos. Az pedig már tényleg a tervezőt dicséri, hogy mindössze víznyomással működik, nem kell se feltölteni, se akkumulátort cserélni benne.

13. Okos ágy

A Sleep Number „ismer téged, érez téged és alkalmazkodik hozzád”! Ezt mind az az okos ágy tudja, amely reagálni képes a benne fekvők testhőmérsékletére és rendelkezik ébresztőóra-funkcióval is.

14. Billentyűzet-pillangó

A Keyboardio egy, a hagyományos billentyűzetek modernizált formája. A gombok speciális elrendezése lehetővé teszi, hogy kezünk tartása a természetes legyen, mialatt gépelünk.

15. Többfunkciós kanapé

Ez a kanapé felhasználását tekintve egyszerre lehet a munkahelyünk és pihenőhelyünk is. Tökéletes tervezésének köszönhető, minden részletében átgondolt és jól felszerelt, található benne audiorendszer, speciális világítás és sok hely dolgaink megfelelő elhelyezésére.