Mit gondolsz erről? Régen a nők a mezőn szültek és nem volt bajuk, azt se tudták mi az a rák!

Igen, annak idején nem volt rákos megbetegedés. Mert nem tudták diagnosztizálni. Az emberek meghaltak, de az okot nem tudták. Nem voltak allergiás reakciók az oltások eseté. A gyerekek különböző betegségek miatt haltak meg. Az Amerikaiak szerint fél Európa szifiliszben halt meg, míg másokat az influenza pusztított el. Annak idején Anglia lakosságának legalább a fele influenzában halt meg.

Az erős nőkkel se volt gond. A nőknek nem voltak jogaik, irataik, munkájuk, verve voltak és folyamatosan a ház urának rendelkezésére kellett állniuk. Ez akkoriban nem számított problémának, vagy erőszaknak. A nők a depresszióról sem hallottak, akkor csak a nehéz munka tette tönkre őket.

Egyszerű és olcsó! (kattints ide) mutatunk egy egyszerű és elronthatatlan receptet! Miért nem ismertem hamarabb ezt a receptet?

A szép ruhákról és a bálokról álmodozók olvassák el II. Katalin orosz cárnő írásait. Azokban mesél a himlőről, a nők gondjairól és minden olyan problémáról, amelyekkel küszködött. Igen azok az emberek, akik az akkori elitnek számítottak ugyanúgy gondokkal küszködtek.

A nők akkoriban belehaltak a szülésbe, a gyerekek és a férfiak pedig a fertőzésekbe, ez ma már szörnyűséges, hihetetlen dolognak tűnik. Nem a középkorban történtek mindezek, hanem a XX. század elején.

Amikor az emberek azt kérdezi, mely korszakban szeretnék élni, azt mondom, hogy most! Nem tudom, mi vár ránk a jövőben, de most van dezodorom, ami a saját tulajdonom, van útlevelem, van lehetőségem rá, hogy dolgozzak és arra is, hogy tanuljak, akár külföldön is. Vezethetek autót.

A mai társadalomnak rengeteg problémája van, de ahhoz képest, ami volt, a jelenlegi helyzet káprázatos! Tudom, hogy sokan sokat dolgoztak azért, hogy mi eljussunk oda ahol most tartunk, én boldog vagyok, hogy itt és most élhetek.