Néhány műanyag poharat összetűzött, fantasztikus milyen csoda lett belőle!

A most következő videó azt bizonyítja, hogy egy kis kreativitással és néhány egyszerű dolog felhasználásával érdekes és egyedi dolgokat készíthetünk. A Bidista.com szerkesztősége megmutatja, hogyan készíthetünk éjjeli lámpát műanyag poharakból.

Szükségünk lesz 50 db egyszer használatos műanyag pohárra, egy karácsonyi fényfüzérre, amin 50 db lámpa van, tűzőgépre, 3 db ruhacsipeszre és a most következő videóra, amelyből megtanulhatjuk lépésről lépésre, hogyan készül ez a csoda.

Egy kisebb fúrógépet használva fúrjunk egy lyukat a műanyag poharak aljára, majd egy tűzőgéppel tűzzünk össze 12 db poharat egyiket a másik mellé. Folytassuk a poharak összetűzését úgy, hogy 9 poharat tűzdelünk össze és a ruhacsipesz segítségével az első 12 db pohár fölé tesszük. Folytassuk a műanyag poharakból összetűzdelt kör készítését úgy, hogy csökkentsük az összetűzött poharak számát, kört alkotva a poharakból. Ha ezzel elkészültünk, helyezzük a karácsonyi égőket a műanyag poharak aljába fúrt lyukakba. Tűzzük össze a két darab körből álló éjjeli lámpát és már el is készült a remekmű.