Oroszlán – a legkivételesebb csillagjegy! Miért olyan különleges? Mert ő a legjobb társ, intelligens, kitartó és…

Minden csillagjegynek egyedi tulajdonságai vannak, de az OROSZLÁN csillagjegy mégis eltér a többitől. Ha van egy az OROSZLÁN jegyében született családtagod, akkor te nagyon szerencsés ember vagy.

10 ok, hogy büszke légy, ha van egy OROSZLÁN jegyben született személy a közeledben

1. Mellette soha nem fogsz unatkozni

Ő tudja, hogyan kápráztassa el a körülötte lévő embereket, hogyan válhat felejthetetlenné a vele együtt töltött idő. Az OROSZLÁN nem tudja elviselni azt, hogy az ő környezetében valaki szomorú legyen vagy unatkozzon, ő mindent megtesz azért, hogy a körülötte lévő
emberek mosolyogjanak és jólérezzék magukat.

2. Az OROSZLÁN népszerű, mert figyelmet és szeretetet ajándékoz

Mindenki ilyen családtagra vágyik! Biztos lehetsz benne, hogy mellette szeretve és megbecsülve fogod érezni magad. Az OROSZLÁN az egyik legjobb lelkű csillagjegy, ha ő a partnered, akkor nagyon szerencsés vagy.

3. Az OROSZLÁN támogatni fog minden helyzetben és arra fog biztatni, hogy elérd a célod

Ha félénk vagy, akkor az OROSZLÁN a jótulajdonságaidat fogja kihangsúlyozni. Köztudott, hogy az OROSZLÁN mindig szeret a középpontban lenni, de ez nem az jelenti, hogy elnyom másokat. Ő azt szeretné, ha a családja is fejlődne és sikereket érne el.

4. Az OROSZLÁN nem fog játszani veled és az érzéseiddel

Az egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy megbecsül. Ő alábecsüli azokat az embereket, akik mások érzelmeivel szórakoznak. Abban biztos lehetsz, hogy az ő szerelme határtalan.

5. Az OROSZLÁN mindig betartja az ígéretét

Ha szeret téged, akkor biztos lehetsz abban, hogy soha nem fog elárulni. Az OROSZLÁN nem beszél a levegőbe, ő mindig értelmes dolgokat mond és betartja azt amit ígér.

6. Az OROSZLÁN nem fél új dolgokat kipróbálni

Szeretnél beiratkozni egy tanfolyamra, de félsz? Semmi probléma, egy OROSZLÁN ebben is a segítségedre lesz. Ő mindig arra fog biztatni, hogy több önbizalmad legyen és higgy a saját erődben.

7. Az OROSZLÁN mindig a te oldaladon fog állni, ha szükség lesz erre

Jegyezd meg, ő mindig meg fog védeni téged, néha úgy fog bánni veled mintha a gyereke volnál, ezért mindig ő legyen a mentőöved. Mellette biztosan mindig a felszínen maradsz.

8. Az OROSZLÁN mindig pozitív

Az OROSZLÁN a földre szállt Nap, ő az aki minden nap boldogít minket. Neki különleges spirituális energiája van, amellyel te is feltöltődhetsz.

9. Az OROSZLÁN egy életre szóló partner

Az OROSZLÁN nem szereti a kalandokat, ő hosszútávú tartós kapcsolatra törekszik. Ha úgy érzi, hogy megérdemled akkor szívét, lelkét neked adja.

10. Az OROSZLÁN a legerősebb jellemmel rendelkező csillagjegy

Ő egy nagyon különleges csillagjegy, akit érdemes megbecsülni!