Rendkívüli nők 40 év felett… Lányok, ez rólunk szól!

Egy szalagcím arról, hogy miért az érett nők a legvonzóbbak.

Andy Rooney újságíró hosszú életű volt. Azon kívül, hogy  náci koncentrációs táborból tudósított és erről még hírblokkban is beszámolt, Andy ezen felül még az emberiség gondjairól is kifejtette a véleményét. Az egyik legjobb cikke, próbálkozás annak a kiderítésére, hogy az utóbbi időben a férfiak többsége miért az érett nőket értékeli.

Megpróbáljuk megosztani egy olyan ember gondolatait, aki valószínűleg megértette a nők rejtelmeit.

Az idő múlásával egyre jobban értékelem a 40 év feletti nőket.

Ennek több oka is van. Például egy 40 év feletti nő soha sem ébreszt fel az éjszaka közepén és kérdezi azt, hogy „Mit gondolsz?” Neki tök mindegy, hogy te mit gondolsz. Ha egy 40 éves nő nem akarja veled nézni a sportközvetítést, akkor nem fog melletted ülni és nyavalyogni. Fel fog állni és azt fogja csinálni amit akar, valamit, ami neki érdekesebb. A 40 éves nő ismeri magát annyira és kellően magabiztos, hogy tudja azt, hogy mit akar, és azt kitől várja el. Nagyon kevés ilyen korú nő van, akit érdekel a véleményed róla vagy a dolgairól.

A 40 éves nőknek van méltóságérzetük. Ritkán hisztiznek nyilvánosan operában vagy étteremben. Természetesen, ha rászolgáltál, simán megsemmisítenek, ha úgy gondolják, hogy ezt megúszhatják épp bőrrel.

Az érett nők bőkezűek a dicséretekkel, gyakran érdemtelenül is osztják. Tudják, hogy mennyire fáj a hálátlanság.

A 40 éves nők kellően magabiztosak, hogy bemutassák neked a barátnőiket. A fiatalabb nők képesek összeveszni a legjobb barátnőikkel is, azért, mert nem bíznak a partnerükben. Az idősebb nőknek tök mindegy, ha vonzóbbnak találod a barátnőit. Biztosan tudják, hogy a barátnőik nem fogják elárulni őket.

A 40 éves nők kiváló intuíciós képességekkel rendelkeznek. Semmit sem kell beismerned – úgyis tudnak mindent.

Az élénkvörös rúzs jól áll a 40 éves nőknek, ami nem mondható el a fiatalabbakról. Ha megtanulod azt, hogy ne vedd észre a ráncokat emitt és amott, akkor rádöbbensz, hogy a 40 év felettiek érzékibbek, mint a fiatalok.

A 40 éves nők őszinték és becsületesek. A szemedbe mondják, ha marha vagy és azt is, ha úgy viselkedsz, mint egy állat. Soha nem kell találgatnod azt, hogy hogyan is viszonyul hozzád.

Szóval, igen, sok ok van, amiért rajonghatunk a 40 év feletti nőkért. Sajnos ugyan ezt nem mondhatjuk el a férfiakról. Minden lélegzetelállítóan szép, okos, ápolt 40 év feletti nőnek egy kopasz, pocakos, foltos nadrágos és egy 20 éves pincérnő előtt magát teljesen leégető férfi jut.

Hölgyeim, mindenkitől elnézést kérek.

Minden férfi, aki azt vallja, „hogy minek vegyek tehenet, kaphatok tejet amúgy is” azoknak van egy hírem. Manapság a nők 80 %-a nem érdekelt a házasságban. Miért? Mert megértették, hogy nincs értelme megvenni egy disznót egy darab kolbászért.