Szép asztalterítő minden alkalomra

asztalterítő
asztalterítő

Teljesen mindegy, hogy hétköznapi családi étkezés vagy egy nívós ünnepi esemény apropóján ülünk asztalhoz, az esztétikus asztalterítő társaságában az elfogyasztott ételeket is finomabbnak érezzük. Az ínycsiklandozó ételektől roskadozó asztal az igényes asztalterítő társaságában válik igazán ünnepivé, alkalomtól függetlenül.

A Piramis webáruház honlapján nemcsak a változatos anyaghasználat tekintetében szemezgethetünk a felhozatal elemei között, de a kifejezetten tematikus szövetek közül is kényelmesen válogathatunk. Többek között például megtekinthetjük a speciálisan karácsonyi vagy húsvéti motívumokkal díszített szöveteket is, amelyek használatával az ünnepi, meghitt hangulatot akár egész nyugodtan előre is borítékolhatjuk.

Ha az otthonunk atmoszférája tipikusan klasszikus irányvonalat mutat, illetve, ha mi magunk is fontosnak tartjuk a hagyományok követését, a damaszt asztalterítők háza táján mindenképpen ajánlatos szétnézni. Ezek az egységek az örök elegancia kézzel fogható megnyilvánulásai, emellett viszont a modern elvásároknak is tökéletesen megfelelnek, hiszen több közülük teflonos kivitelezésben készült.

Apropó, teflon! Az igazán jó asztalterítő nemcsak esztétikus, de időtálló és strapabíró is. Tudják ezt a Piramis webshop mögött álló szakemberek is, így több szennytaszító, könnyen tisztítható praktikus szövettel is kedveskednek a vásárlóiknak.

Nemcsak mutatós, de kifejezetten dizájnos is a raffroló

Az abroszok széles spektrumán túl, a sötétítésben jelesre vizsgázó raffroló kínálat is megér egy misét, a felhozatal ugyanis többszáz különböző szövetet takar. A raffroló, vagy ahogy sokan ismerik, a római roló esztétikai értéke megkérdőjelezhetetlen. Az egyedi kialakításának köszönhetően, vidékies, idilli hangulatot áraszt, otthonossá, vendégváróvá téve a lakásunkat. A speciálisan feszített szövet „lapolva” kerül felhelyezésre, ezáltal pedig eltér minden hagyományos társától.

A raffroló egyébként roppant praktikus is, hiszen pontosan a harmonika-jellegének köszönhetően pofonegyszerűen szabályozhatjuk a beáramló fény mennyiségét.  Az említett népszerű internetes bolt elkényeztet minket a választás tekintetében, így egész nyugodtan szabadjára engedhetjük a képzeletünket a raffroló vásárlása során.

A rolók speciális karnist is igényelnek, amelyet mi természetesen szintén beszerezhetünk a Piramis webshop palettájáról. Persze az sem jelent gondot, ha a már a meglévő karnisunkhoz kívánjuk csak magát az anyagot beszerezni – ez esetben a méteráru kereskedés profi szakemberei a személyes igényeink mentén készítik el a kívánt szövetet.