Szívszorító üzenet a 16 éves Szabolcs édesapjától, akit a monorierdői vasútállomásánál gázolt el a vonat

Szabolcs, aki a fővárosban tanult gépésznek, azt még megvárta, hogy elhaladjon a Cegléd felől a fővárosba tartó szerelvény, azt azonban már nem vette észre, hogy pár lépéssel arrébb egy másik vonat is robog. A nyáregyházi fiatal aznap nem viselte a szemüvegét, és a szemtanúk elmondásai szerint a telefonjával a kezében lépett a vonat elé, a teste mellett pedig a füllhallgatóját is megtalálták, ezért feltételezik, hogy zenét hallgatott, amikor a tragédia történt.

11 éves húga, családja és barátai gyászolják a 16 éves Szabolcsot, aki egyik legjobb barátjával várakozott Monorierdő vasútállomásánál, amikor halálra gázolta a vonat – írja a Bors.

Végignéztem, ahogy a gyermekemet levetkőztetik és berakják a koporsóba. Örülök, hogy nem több darabban kellett összeszedni, de a halottszállító nem javasolta, hogy az arcára adjak egy utolsó puszit

– fogalmazott Bogár János, Szabolcs édesapja, aki a helyszínelők előtt érkezett az állomásra, és reméli, hogy gyermeke nem volt tudatánál, amikor keresztül hajtott rajta a vonat. Az apa utoljára vasárnap este látta fiát, amikor a fürdőszoba előtt röviden beszéltek.

Rengetegen felajánlották, hogy segítenek, leginkább azonban egy időgépre volna szükségünk. Ha a cikk hatására száz gyerekből legalább egy óvatosabb lesz, az én fiam már nem halt meg hiába. Ezen változtatni azonban már nem tudunk. Életünk hátralévő részében azzal kelünk, s fekszünk, hogy volt egy gyerek, aki nagyon jó volt, akit nagyon szerettünk, de egyszerűen kamasz volt és nem fogadta meg, amitől próbáltuk óvni.

Egy pillanatnyi figyelmetlenségen múlt Szabolcs élete, aki zenét hallgatott és a telefonjára figyelt, amikor kilépett a szerelvény elé.

Szabolcsot a családja, a barátai, s az összes ismerőse gyászolja.