Trendek 2023-ban: az öt legjobb kézitáska és hátizsák nőknek

fekete táskák
fekete táskák

Csakúgy, mint a különféle ruhadarabok estében, úgy a kiegészítőknek is megvannak az aktuális trendjeik, melyek évről évre változnak. A hölgyek ruhatárában pedig a legfontosabb kiegészítőket kétség kívül a különféle női táskák jelentik. Ha számunkra is fontos a stílusos megjelenés, akkor nem árt odafigyelnünk ezek trendjeire. Hiába ugyanis a divatos ruha, egy-egy rosszul megválasztott kiegészítő könnyedén tönkreteheti az összehatást. Nézzük meg tehát, melyek a legdivatosabb modellek az idén!

1. Klasszikus, bőrből készült modellek – avagy minimalista elegancia bármely alkalomra

Bár a trendek folyamatosan változnak, úgy tűnik, a női fekete táskák klasszikus modelljei rendületlenül állják a sarat. Legyen szó akár kisebb méretű kézitáskákról vagy nagyobb válltáskákról, az univerzális színárnyalat, a letisztult megjelenés és az elegáns dizájn verhetetlen kombinációt alkot. Mivel a fekete egy semleges szín, így gyakorlatilag bármilyen árnyalattokkal könnyedén kombinálhatjuk. Az egyszerű, de mégis nagyszerű megjelenésük miatt pedig ezek a modellek ugyanúgy beilleszthetőek az elegánsabb és a lezser outftitekbe is. Tehát mindenképp remek választást jelentenek bármely hölgy számára. Nem is csoda, hogy a legtöbb nagy divatáruház kínálatában számtalan darabot megtalálhatunk, elég csak a CCC választékán végignéznünk. Az itt fellelhető tekintélyes választékot pedig nem csak üzleteikben, de akár weboldalukról is egyszerűen beszerezhetjük. Ha tehát nincs ötletünk, honnan tudnánk beújítani egy-egy ilyen klasszikus modellt, a CCC jó választás lehet.

fekete táskák

2. Szőttes anyagból készült kézitáskák

A különféle naturális, szőttes anyagokból készült táskák szintén rendkívül trendinek számítanak idén. Ezek anyaga lehet gyékény vagy akár bőr is, jellemzőjük pedig, hogy a megjelenésükben természetes hangulatot tükröznek. Egy-egy ilyen modell remekül passzol a bohém szettekhez, de akár a mostanság oly divatos farmerruhákkal is kitűnően mutatnak.

3. Fémes árnyalatok a ragyogó megjelenésért

Csakúgy, mint a kabátok és cipők terén, a női táskák kínálatában is nagy népszerűségnek örvendenek idén a csillogó, fémes árnyalattal rendelkező modellek. Legyen szó arany, ezüst vagy bronz színárnyalatról, egyikkel sem lőhetünk mellé. Ráadásul manapság már nem csak kisméretű retikülöket, de nagyobb válltáskákat és hátizsákokat is kaphatunk ilyen árnyalatokban.

4. Mintás shopper táskák

A shopper táskák azok a nagyméretű, szatyorszerű modellek, amelyek – ahogyan azt a nevük is sejteti – roppant praktikusak lehetnek a napi bevásárlás során. Természetesen nem csak ekkor jön jól egy-egy ilyen táska. Azok, akik sok holmit cuccolnak magukkal a mindennapok során, valóságos megváltásnak érezhetik egy ilyen praktikus kiegészítő beszerzését. Az aktuális trendek szerint bármilyen érdekes, színpompás minta nyerő választást jelent idén. Minél feltűnőbb, annál jobb!

5. Bőr hátizsákok

A modern korban pedig nőként sem kell már ragaszkodnunk a megszokott kézi- és válltáska modellekhez. A különféle, bőrből készült női hátizsákok ugyanis nem csak kényelmes és nagy pakolóhelyet kínáló kiegészítőket jelentenek, de megjelenésükben is rendkívüliek. Nem kell aggódnunk amiatt, hogy tönkretennék kifinomult, nőies outfitünket! Ha pedig a semleges színárnyalatokat megjelenítő, például fekete női hátizsák modellek közül választunk, akkor bármely szettünkbe könnyedén beilleszthetjük új táskánkat.