Van otthon néhány darab csempe, de nem tudod mire használhatod? Mutatunk néhány tippet!

A mai cikkünkben a megmaradt csempe felhasználásáról fogunk néhány ötletet megosztani veletek. Ha van egy kis fantáziád és munkakedved, akkor a megmaradt csempét és padlócsempét felhasználhatod a lakásod díszítésére. Nem is gondolnád mi mindent készíthetsz belőle!

1. A kertben is felhasználhatod

A csempe különleges díszítőeleme lehet a kertednek. Díszítsétek a kertben lévő virágtartókat a fotón látható módon, így a kertetek egyedi lesz.

2. A szivárvány minden színével

A hatszögű csempék megvédik az asztalt a forró kávétól vagy teától és a konyha díszei lehetnek.

3. Egyedi tükör

A tükrödnek nincs kerete, vagy nem szereted ahogy kinéz? Készíts egy keretet mozaik csempéből. Használhatunk fa vagy műanyag keretet, egy kis ragasztó és kreativitás és máris különleges hangulatú a tükör.

4. Kreatív megoldás

Az asztal régi és kopott? Ragassz rá néhány darabot a megmaradt járólapból és már újjá is varázsoltad!

5. A tálcára is ragaszthatod

Ugyanezt a trükköt el lehet végezni egy tálcával is. Ha a tálca felületét csempedarabokkal rakjuk ki, akkor a tálca egyedi lesz és a csempe védi a felületét a forrón ráhelyezett dolgoktól.

6. Ötletes sütögetés

A meghívott vendégeknek ne tányérból kínáljátok az ételt, hanem egy nagyobb járólap darabról. Mindenki el lesz ragadtatva az eredetiségtől. A megmaradt járólapok felhasználhatóak vágódeszkaként is.

7. A lakás dísze

Nem tudod, hogyan díszítsd a falad? Ne töltsd az időt különböző ötletek keresésével, készíts képet a falra csempéből kirakva! Hidd el a legeredetibb ötlet és nagyon mutatós.

8. Maradandó fotók

Unod a megszokott képkeretet? Íme egy kreatív megoldás, ragaszd a fotót egy darab csempére!

9. Kreatív dekoráció

A megmaradt járólap darabok a fürdőszoba vagy a konyha falainak a díszítésére is használhatóak. Az így díszített helyiség nagyon egyedi lesz!

10. Mintás padló

Szereted a bohó stílust? Ha igen, szerezz be különböző színű padlócsempe darabokat és ezeket rakd le a konyhában.