12 hihetetlen tipp, mi mindenre használhatod a nedves törlőt! Nem is gondolnád, mennyi mindenre jó!

A nedves törlő használata egyre elterjedtebb hiszen könnyen beszerezhető, olcsó és mindenkinek a hasznára válik. A háziasszonyok is sűrűn használják, sokan nem is tudják hogy mennyi mindenre alkalmas.

1. Mi lehet annál rosszabb, mint amikor a zsíros étel rászárad az edényre, vagy a tálra? Tegyünk a problémás helyre egy nedves törlőt, öntsünk rá mosogatószert és meleg vizet, hagyjuk állni egy éjszakát. Másnap könnyedén el tudjuk mosni az edényt.

Egyszerű és olcsó! (kattints ide) mutatunk egy egyszerű és elronthatatlan receptet! Miért nem ismertem hamarabb ezt a receptet?

2. A nedves törlő használatával a legegyszerűbb megszüntetni a cipők kellemetlen szagát, ha egy csepp illóolajat is teszünk a törlőre akkor még hatásosabb lesz az eredmény.

3. A krómozott felületek szebben fognak ragyogni, ha nedves törlővel töröljük át őket.

4. Nagy a valószínűsége annak, hogy nem tudtok arról, hogy a nedves törlő eltüntetni a dezodor okozta foltokat, egyszerűen csak át kell törölni a foltos részt.

5. A redőny és az árnyékoló is tisztítható ilyen törlőkkel, hiszen ezek a törlők vékonyak és könnyen beférnek a redőnyt alkotó műanyag lemezek között.

6. A következő ötletet azoknak a személyeknek ajánljuk akiknek megtelik a hajuk statikus energiával fésülködés közben, általában a téli időszakban minden második hölgy akinek hosszú haja van ezzel a problémával küszködik. Használjuk a fotón látható trükköt és megszűnik a probléma.

7. Vajon le lehet tisztítani a vasaló talpát nedves törlővel? Hát persze! Vasaljunk alacsony hőmérsékleten egy pamutból készült darabot, tegyünk rá egy nedves törlőt és a vasaló újból ragyogni fog.

8. Locsoljunk be egy törlőt parfümmel és tegyük a ruhásszekrényünkbe. A ruháinknak kellemes illata lesz hosszú ideig.

9. Ugyanezt a megoldást alkalmazhatjuk a sporttáskák esetében is.

10. Az ujjlenyomatok a konyhában, vagy bútoron többé nem jelentenek problémát, a nedves törlővel ezeket is le lehet törölni.

11. A könyvek felszívják és hosszú ideig magukban tartják a kellemetlen dohos szagot, amikor takarítunk, tegyünk a könyvek lapjai közé egy nedves törlőt.

12. A nedves törlő ideális az olyan felületek törlésére ahová kihullt a liszt, a porcukor vagy felgyűlt a por.

Jó munkát kívánunk!