Nem felejtenek, nem bocsájtanak meg, ezekkel a csillagjegyekkel jobb vigyázni!

A különböző csillagjegyek szülöttei eltérő személyiséggel rendelkeznek. Létezik olyan, aki könnyen megbocsájt, más megbocsájt, de soha nem felejti el, hogy megbántották, míg megint más csillagjegyek nem is felejtenek és nem is bocsájtanak meg.

Skorpió

Megbántottad? Ne is reménykedj abban, hogy elfelejti! Mikor újra megbántod, számíthatsz rá, hogy arcátlanul közli veled „fájdalmát”. Számára mindegy, hogy ráléptél a lábára és utána elnézést kértél, vagy éppen miattad késte le a színházi előadást, képtelen elfelejteni amit műveltél. Az emberek jótulajdonságával nem sokat törődik, azonban örömmel elmondja, hogy kire miért haragszik. Soha nem lehet tudni, mivel sérted meg, ezért megelőzni is nehéz a haragját. A saját rossz tulajdonságait azonban nem akarja elismerni. Aki kiismeri és elfogadja, hogy kissé nehéz személyiség, csak az tud vele boldogan együtt élni, még akkor is, ha családtag.

Halak

A szomorúsága szinte elmondhatatlan, minden apróságon képes megsértődni és ezt el is mondja. Nem vetted észre, hogy fogyott 2 kilót? Késtél 5 percet az ebédről? Túl fáradt vagy ahhoz, hogy segíts neki? Mindegy, mi az ok, a lényeg, hogy dühös lehessen rád. Ha egyszer hibázol, sokszor hallani fogod tőle, hogy mit is tettél. A legtöbben úgy gondolják, hogy csak akkor lehet jóban lenni vele, ha az ember megpróbálja elkerülni a konfliktusokat, különben amikor lehetőség adódik rá, olyan fejmosást kapsz tőle, ami elveszi a kedved az adott naptól.

Kos

Mikor valaki megbántja, képes eltitkolni a dühét, de ahogy lehetősége van rá, „meghálálja” azt, amit kapott. Ha megsértődik, képes kivárni, majd amikor neked nincs jókedved, akkor kamatostul visszakapod tőle, amit adtál neki. Mindig észben tartja, ki az aki, kiérdemelte haragját, ne is reménykedj abban, hogy nem adja vissza neked. Ha a szeretteire mondtál valami rosszat, vagy úgy véli, hogy veszélyt jelentesz a kapcsolatára, akkor jobb, ha távol maradsz tőle, mert mindent megtesz azért, hogy pokollá tegye a hétköznapjaidat. Ne bántsd és ne szeresd túlságosan azt, akit ő szeret, mert nincs esélyed ellene.