15 hétköznapi hajviselet nőknek

Egyszerű és mégis szép – ez az, amire minden nő vágyik, ha a haj kerül szóba. A jelenlegi trendek pedig éppen ennek az irányvonalnak kedveznek.

Egy kócos kis konty egyszerű és bájos, ráadásul vastagszálú hajjal is nagyon jól működik. Könnyű elkészíteni, akárcsak a fonást, ami rendkívül mutatós és ezerféleképpen variálható. A különböző stílusokat akár kombinálhatjuk is egymással. Például a laza hullámokat máris feldobja egy szépen elkészített fonat, ami ugyanilyen jól mutat egy lófarokba beillesztve is.

A copfnak is számtalan változata létezik, ha így szeretjük hordani hajunkat, akár egész héten más és más típusú lófarokkal járhatunk, mindennapra jut egy könnyen elkészíthető, mégis mutatós megoldás.

Az ombre hajfestés szintén kényelmes megoldás ahhoz, hogy feldobjunk egy egyszerűbb stílusú frizurát. Különösen jól mutat a hullámos hajon, ami kiemeli a különböző színű tincseket. A pixie a klasszikus rövid fazon, amit szintén az elfoglalt, idő szűkében élő hölgyek számára lehet ajánlani. Nagyon sokoldalú hajviselet, lehet bohókás, klasszikus és elegáns, ahogyan éppen az alkalom megkívánja.

Aki nem szeretne ennyire rövidet, hosszabbra hagyott, vállig vagy az alá érő bubi ideális választás. Nagyon nőies és könnyen elkészíthető még azok számára is, akik nem rendelkeznek túl nagy kézügyességgel.