A tudósok meglepődtek, a Bermuda háromszög területén egy vízalatti várost találtak, ami több mint 200.000 éves!

Két mérnök Zalitski Pauline és Paul Vinzvig egy olyan felfedezésre bukkant egy kutatás alkalmával, miszerint a Bermuda háromszögnél egy olyan vízalatti építészeti komplexumra találtak amely 200.000 éves és ezelőtt 50.000 évvel elsüllyedt. A kérdés csak az:” Milyen civilizáció létezhetett akkoriban amely képes volt létrehozni egy ilyen struktúrát?”

Dr Robert Ballard a következő képen válaszolt a feltett kérdésre: „Abban az esetben ha ezt az építészeti komplexumot emberek tervezték akkor nekünk még sokat kell fejlődnünk mert a ma ismeretes technológiák még nagyon távol állnak ettől a tervezéstől”.

Bermuda Háromszög

A Bermuda háromszög a mi planétánkon található legmisztikusabb hely. Ez a háromszög a Bermuda szigetek, Florida és Puerto Rico között helyezkedik el, itt tűnt el számtalan hajó, bárka, repülőgép és több százezer ember, amelynek okát még a mai napig senki sem tudja.

A víz alatti építészeti komplexum

Manuel Ituralde geológus elmondta, hogy nem találtak hasonló struktúrát sem civilizáció létezésére utaló jeleket akik el tudták volna készíteni ezt a titokzatos komplexumot.

Mi lehet az oka a természeti kataklizmák kialakulásának?

Létezik egy másik fajta teória is a Bermuda háromszöggel kapcsolatosan amely szerint az árvizet amely elárasztott mindent egy földrengés okozta, ezért került ez a hatalmas méretű építészeti komplexum a víz alá.

Hihetetlennek tűnő bizonyítékok

Szinte lehetetlen, hogy ezt az építményt emberi kéz alkotta és víz alá került a kataklizmák kialakulásából kifolyólag.

A Mexikói öböl és a Karib tenger

Még létezik egy olyan magyarázat amely a Karib tenger és a Mexikói öböl meghódítóiról szól amely igaz lehet. Sok ezer évvel ezelőtt az akkori túlélők nem laktak azon a helyen mert még nem léteztek a szigetek. Nagy a valószínűsége annak, hogy az építészeti komplexum a tengerszint fölötti részen és a Mexikói öböl között helyezkedett el.

A tények azok tények maradnak, ezt a komplexumot is az Atlanti óceán fenekén találták

Ma már más névvel is illetik ezeket a helyeket, pl: „Az ördög háromszöge”

Mindegy, hogy mi is az igazi ok biztosan nagyon érdekes