19 hasznos ötlet, hogyan varázsolhatod csodálatossá a kertedet!

Ha szeretnéd kertedet új formába hozni, eredeti díszítésekkel, kevés pénzből akkor a következő 19 tipp, a segítségedre lehet! A minket körülvevő udvar, a kikapcsolódásunkat és a nyugalmunkat szolgálja. Szeretném megkérdezni, hogy láttok-e összefüggést, a levelek és az építkezésben használatos, beton között? Ha úgy gondoljátok, hogy semmi köze a betonnak a virágoskerthez, mi most rávilágítunk, hogy igenis van, mert létezik egy olyan eljárás ami ezt bizonyítja.

Ha figyelemmel, kíséritek a következő képeket láthatjátok, hogy elég nagy helyre van szükség, egy ilyen fajta tevékenységhez. Kezdheted kisebb levelek megformázásával, amíg elsajátítjuk a technikát, a gyakorláshoz akár gipszet is használhatunk. Utána már a nagyobb levelekkel is könnyen megbirkózol.

Többféle dolgot készíthetünk gipszből, vagy betonból amivel hangulatosabbá tehetjük a kertünket. Az udvarunkon lévő teraszra egy gipszből készített asztal, vagy a kaputól a ház bejáratáig levél formájú térkő, vagy egy kisebb levelekből megformázott szökőkút, hangulatosabbá varázsolja környezetünket. A betonból való formázás, piszokkal és egy kis erőfeszítéssel jár, de megéri a fáradozást. Ha felkeltettük érdeklődésedet tekintsd meg a fotókat. A következő képek lépésről lépésre bemutatják, hogyan kezdj hozzá a munkához hogy a kerted, olyan legyen, amilyet szeretnél.